Rađen ugostio decu sa Kosova i Metohije: Cilj je ispunjen, svi su naučili da plivaju (FOTO)

S. K.

05. 11. 2019. u 13:17

Рађен угостио децу са Косова и Метохије: Циљ је испуњен, сви су научили да пливају (ФОТО)

Deca sa Kosova i Metohije

Deca su pored sjajnih treninga imala priliku i da upoznaju svoj glavni grad, Beograd

Zahvaljujući saradnji Kancelarije za Kosovo i Metohije i kampa "Number one" u Pančevu,  treću godinu zaredom, bili su mališani iz naše južne pokrajine. Deca su u proteklih osam dana savladala tehniku plivanje, otrkila tajne vaterpola, a imala su i priliku da se upoznaju sa legendama našeg najtrofejnijeg spora

Deca su pored sjajnih treninga imala priliku i da upoznaju svoj glavni grad, Beograd, tako da su za osam dana obišla: Kalemegdan, Avalski toranj, Hram Svetog Save, stadion "Rajko Mitić", Vojni muzej, Prirodnjački muzej, muzej Iluzija i muzej Nikole Tesle. Projekat je podržao i grad Pančevo.

- Deca su sjajna! Cilj je ispunjen , jer su svi naučili da plivaju. Radujemo se nastavku saradnje sa kancelarijom za Kosovo i Metohiju kao i sa opštinom Gračanicom. Posebno bih se zahvalio Vladiki Stefanu Sariću i sveštenstvu Hrama Svetog Save. Vaterpolo klub "Vind sport" ugostio je decu na bazenu, gde smo zajedničkim snagama naučili osnovne tehnike vaterpola. Vidimo se i u sezoni 4 sa novim programima i inovacijama - istakao je kordinator kampa legendarni vaterpolista Nikola Rađen.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije