Maljković: Dosledni i objektivni; Veličković: “Novosti” su porodična tradicija

V.N.

18. 10. 2019. u 21:08

Маљковић: Доследни и објективни; Величковић: “Новости” су породична традиција

Božidar Maljković Foto: N. Paraušić

Ilić: Sa velikim zadovoljstvom, dugi niz godina, čitam "Novosti". Rističević: Od kad znam za sebe "Novosti" su se čitale u mojoj kući

“Novosti” su proslavile 66. rođendan, a čestitke i dalje stižu sa svih strana. Mnogi ljudi iz sveta sporta su nam poželeli mnogo sreće i dug vek trajanja.


BOŽIDAR MALjKOVIĆ: DOSLEDNI I OBJEKTIVNI


"NOVOSTI" čitam pre svega jer prate i podržavaju sportiste, slave sport i list su koji, već decenijama, odlikuju pravovremenost i objektivnost. Uveren sam da ćete i ubuduće ostati dosledni sebi i odani svojim čitaocima. "Večernje novosti" su dnevni list sa prepoznatljivom reputacijom, i s njima je uvek čast sarađivati - kaže predsednik Olimpijskog komiteta Srbije.


NEBOJŠA ILIĆ: TAČNO I PROVERENO


ČITAM "Novosti" dugi niz godina, sa velikim zadovoljstvom. Uvek proverene i tačne informacije, po tom pitanju ništa se ne menja u "Novostima". Imam poverenje u vaše novine - kaže tim menadžer košarkaša Zvezde.


NOVICA VELIČKOVIĆ: PORODIČNA TRADICIJA


JOŠ kao klinac sam čitao "Novosti", jer je to bio deo porodične tradicije. U godinama kada sam imao svoje najlepše košarkaške trenutke u Srbiji i inostranstvu, "Novosti" su objektivno beležile svaki naš poraz, svaku našu pobedu, svaku našu titulu - poručuje kapiten košarkaša Partizana.


DIMITRIJE RISTIČEVIĆ: ODRASTAO UZ "NOVOSTI"


OD kada znam za sebe u mojoj kući su se uvek čitale "Novosti". Iskreno, ne pratim politiku, ali mogu da kažem da su tekstovi sadržajni, uvek priču prenesu na pravi način, tako da je doživljaj potpun. "Novosti" uvek čitam sa zadovoljstvom. Poželeo bih vam srećan rođendan i da uvek budeti prvi u svom poslu - kaže golman vaterpolo reprezentacije Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije