TRAGEDIJA U RINGU: Patrik Dej nije preživeo posledice nokauta

Novosti online

17. 10. 2019. u 09:40

ТРАГЕДИЈА У РИНГУ: Патрик Деј није преживео последице нокаута
Američki bokser nije izdržao posledice nokauta Čarlsa Konvela i preminuo je u bolnici posle nekoliko dana provedenih u komi

Bokser Patrik Dej (27), na žalost, nije dobio bitku sa životom - preminuo je u bolnici u Čikagu posle nekoliko dana provedenih u komi. Amerikanac je u poslednjoj rundi meča dobio nokaut od Čarlsa Konvela (21) posle koga nije ustao. Hitno je prevežen u bolnicu gde su odmah obavili operaciju na mozgu, posle koje je pao u komu.


"Bio je sin, brat, dobar prijatelj mnogima. Njegova pozitivnost i jak duh ostavljali su utisak na sve koje je upoznao", napisao je u saopštenju promoter borbe Lu di Bela, a prenosi Bi Bi Si.Posle borbe poruku je objavio i mladi Konvel:"Nikada nisam pomislio da bi ovo moglo da se desi Deju, hteo sam samo da pobedim. Da mogu sve da vratim učinio bih to. Niko ne zaslužuje da mu se to desi"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (9)

Dali

17.10.2019. 12:53

@Milos - Naravno da je plemenit sport, sta to tebe toliko pogadja? Covek ima pravo da odlucuje sam o svojoj sudbini, svestan rizika usao je u ring. Ljudi ginu i u automobilizmu, alpinizmu, biciklizmu itd. O cemu pricas ti prijatelju? Jok, treba sad da zabrane boks...

Ana

17.10.2019. 11:30

Kako se ovo ranije nije desavalo na zvanicnim mecevima? Jeste u onim ilegalnim, Ali u zvanicnim mecevima ne znam za takav slucaj.

Никола

17.10.2019. 13:16

И у фудбалу су спортисти умирали на терену, није то везано само за бокс.