Ivana Španović najavila kada bi mogla da završi karijeru

Novosti online

četvrtak, 10. 10. 2019. u 14:26

Ивана Шпановић најавила када би могла да заврши каријеру

Ivana Španović Foto: AP

Evropski šampionat 2017. bio je pokazatelj da smo tu ulogu odigrali veoma dobro i da je to takmičenje ostalo svima u lepom sećanju - rekla je Ivana

Bila je Ivana Španović deo srpske delegacije koja je pokušala da dobije organizaciju SP 2020. godine. Takičenje je dobila Kina, ali se Beograd ponovo kandidovao.


Ovog puta za šampionat koji se održava 2022. godine i kao glavni konkurent će biti prestonica Kazahstana Nur Sultan. O ambicijama i željama da obori svetski rekord u dvorani od 7.37 metara je u intervjuu za “Sportski žurnal” govorila Ivana Španović.


PROČITAJTE JOŠ: Ivana Španović ponovo trenira


– Volela bih naravno da budemo izabrani za domaćine Prvenstva sveta u dvorani 2022. godine. Evropski šampionat 2017. bio je pokazatelj da smo tu ulogu odigrali veoma dobro i da je to takmičenje ostalo svima u lepom sećanju. Razlog više zbog kog bih želela da do toga dođe je razmišljanje o povlačenju iz atletike, volela bih da to bude uz pokušaj obaranja dvoranskog prvenstva sveta pred domaćom publikom u beogradskoj Areni – rekla je Ivana i tako najavila kada bi mogla da završi karijeru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)