Spektakl u ringu je zagarantovan

S.O.

ponedeljak, 07. 10. 2019. u 08:40

Спектакл у рингу је загарантован

Foto: BSS

Stošić: Momci su inspirisani, jer samo kroz dobru Ligu i takmičenja sazrevate svakodnevno, pronalazite svoje dobre strane kao i svoje mane i pokušavate da ih rešite spremajući se za naredne mečeve

METALAC iz Valjeva je prošle godine osvojio šampionsku titulu u Bokserskoj ligi Srbije, a u novu sezonu, koja startuje 10. oktobra, derbijem između Loznice i Naisusa, ulazi sedam klubova, podeljenih u dve grupe. A grupu Superlige čine: Sombor, Radnički (Beograd) i Metalac (Valjevo). Grupa B: Loznica, Radinčki (Kragujevac), Vojvodina i Naisus (Niš).


- Prošla sezona je od početka do kraja bila spektakularna, a sada dobija nastavak na radost svih poklonika boksa u našoj zemlji, a znamo da ih je veliki broj - rekao je na promociji Superlige, u butiku Rancco u Beogradu, potpredsednik BSS Miloš Gobeljić.


Konferenciji su prisustvovali i mladi bokserski asovi Srbije, akteri budućih ligaških okršaja: Petar Stošić (Naisus), Nikola Jovanović (Radnički, Beograd), Milosav Savić (Metalac, Valjevo), Aleksandar Stojanović (Radnički, Kragujevac), Nenad Jovnović (Loznica), Vladimir Gubaš (Sombor).


- Momci su inspirisani, jer samo kroz dobru Ligu i takmičenja sazrevate svakodnevno, pronalazite svoje dobre strane kao i svoje mane i pokušavate da ih rešite spremajući se za naredne mečeve, samim tim i za borbe na međunarodnoj sceni. Svi smo motivisani, u formi i jedva čekamo da borbe počnu, a cilj je svima samo jedan - titula ekipnog šampiona Srbije - poručuje reprezentativac Srbije, kapiten BK Naisus, Petar Stošić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije