OSTAVKA PERUNIČIĆA: Rukometaši Zvezde ostali bez trenera

V.N.

22. 09. 2019. u 20:45

ОСТАВКА ПЕРУНИЧИЋА: Рукометаши Звезде остали без тренера
Iskusni stručnjak se na ovaj potez odlučio posle poraza crveno-belih u drugom kolu ARKUS lige u "Šumicama" od leskovačke Dubočice - 21:24. Beograđani su i u prvom kolu izgubili od Novog Pazara

SELEKTOR rukometaša Nenad Peruničić od sinoć nije više strateg Crvene zvezde. Iskusni stručnjak se na ovaj potez odlučio posle poraza crveno-belih u drugom kolu ARKUS lige u "Šumicama" od leskovačke Dubočice - 21:24. Beograđani su i u prvom kolu izgubili od Novog Pazara.

- Videli ste način na koji smo igrali, na koji smo izgubili. Bili smo obezglavljeni, napravili veliki broj tehničkih grešaka, loše odigrali kontre i polukontre, izgledalo je da nemamo dva zajednička treninga, što je za mene kao trenera poražavajuće, s obzirom na ono što radimo. Ja više nisam trener Zvezde, to je najbolje za klub i za mene. Nije bila dobra odluka, drugačije igrači reaguju na mene, da li je to strah ili šta, ne znam. Probaćemo na ovaj način da razdrmamo ekipu - rekao je Peruničić po završetku meča.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Александар Бјелић Бар

22.09.2019. 21:23

Владане Милојевићу, следи пример искрених људи, доста си глумио стручњака.

sportmaki

22.09.2019. 21:54

Par puta sam pisao da sam ga gledao kao igrača davne 1993u Češkoj kad su izgubili sa petnaest razlike i nije mi se dopadao.Kso treneru sam mu predviđao kratku karijeru.On je umišljena i vazdignuta veličina.