Subotica pršti od MMA zvezda

Novosti online

petak, 06. 09. 2019. u 21:48

Суботица пршти од ММА звезда

Foto: MMA

Sa ponosom govorimo, Subotica i Srbija danas su centar MMA dešavanja u Evropi. Grad je prepun pravih MMA zvezda - rekao je Mihajlović

Sve je spremno za vrhunski MMA spektakl SBC 23 - Revenge! koji se po prvi put održava u Subotici. U Hali sportova u Dudovoj šumi 07. septembra 2019. sa početkom od 20 časova biće održane borbe mešovitih borilačkih veština. Pored najavljenih vrhunskih borbi i internacionalnog „fight-carda” svetskog renomea organizatori su za publiku u našoj zemlji i širom planete spremili istorijski MMA događaj vredan najvećih svetskih pozornica.


U Hotelu "Patria" u Subotici danas je održano zvanično merenje i konferencija za štampu. Predstavnici medija i posetioci u sali imali su priliku da vide zvaničnu proveru kilaže svih boraca koji će nastupiti na MMA spektaklu u Dudovoj šumi, kao i da čuju razmišljanja glavnih aktera ove velike internacionalne manifestacije i njihova očekivanja kada je reč o narednom SBC-u.


Pored borbi za prestižni pojas SBC šampiona u kategorijama do 61 i 66 kg, između dva borca najviše svetske klase koji dolaze iz Brazila, Verlesona Ribeira i Džoridson de Souze, te majstora parterne borbe iz naše zemlje, Aleksandra Milićevića, i opasnog brazilskog profesionalca Džonatasa Kavalkantija imaćemo priliku da vidimo još osam fantastičnih borbi. Profesionalni debi najlepše takmičarke na ovim prostorima Julije Pajić, okršaj borca iz Francuske, srpskog porekla, Nikolasa Đurđevića i nokautera iz Bosne Alije Tucaka, borba bivšeg SBC šampiona Nemanje Kovača i neporaženog borca iz Brazila, Eskli de Arauža, i duel mladog Danijela Špoljarića iz Subotice i iskusnog Daglasa "He-Man" Felipea samo su neki od zanimljivih internacionalnih borbi koje ćemo ispratiti 07. septembra.


Očekuje nas verovatno najzanimljiviji duel za publiku u ovom gradu na severu naše zemlje, između domaćeg iskusnog borca Nemanje Uverića, i beskompromisnog brawlera iz Brazila, dobro poznatog našoj publici, Džonija Karlosa. Uverić je prvobitno nameravao da mu ova povratnička profesionalna borba u SBC heksagonu ujedno bude i oproštajni meč, ali sada, kako je konačno u pravom MMA timu, Femili Fajt timu, ovaj ratnik iz Subotice, pronašao je novu motivaciju i polet, sportska želja i apetiti su porasli, i već razmišlja o novim mečevima koji bi mogli da nas obraduju u skorijoj budućnosti.


Miro Jurković, veliki potencijal srpskog i evropskog sporta, ima novog protivnika, usled povrede Živaga "Gibe" Franciska. Renomirani borac iz Sombora, koji je takođe motivaciju i polet u ovom delu karijere pronašao u odmeriće snage sa iskusnim borcem iz Brazila, Pedrom Paulom Dos Santosom!


- Sa ponosom govorimo, Subotica i Srbija danas su centar MMA dešavanja u Evropi. Grad je prepun pravih MMA zvezda, a posebno smo ponosni jer će se naši borci u subotu naći prsa u prsa sa njima u borilištu i zaista se nadamo ravnopravnim borbama 10 borbi, od kojih će dve biti za pojas šampiona u kojima će prepuna Hala sportova uživati. Pripremili smo sportsku priredbu dostojnu najvećih svetskih organizacija, i tvrdimo, istorijski spektakl je opet pred nama – rekao je glavni organizator i direktor SBC-a Bojan Mihajlović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

БобмаркСРБ "Којекуде чиниш 'волико"

07.09.2019. 00:01

Ma dobre su sve četri !!! Imao bih snage za sve četri...