MMA RATNICA MEKOG SRCA: Julija svira klavir, pliva, uči strane jezike...

Novosti online

utorak, 03. 09. 2019. u 14:34

ММА РАТНИЦА МЕКОГ СРЦА: Јулија свира клавир, плива, учи стране језике...

Julija Pajić Foto: Privatna arhiva

Pored našeg jezika govori nemački i engleski, i trenutno uči i ruski. Njen konačni cilj koji je sebi postavila je osvajanje šampionske titule u nekoj od najvećih svetskih organizacija - rekao je Mihajlović

Serbian Battle Championship (SBC) odavno je postao najvažnija stanica za borce iz svih krajeva sveta koji žele da nastupe na najvećim svetskim MMA pozornicama - UFC, Belator, PFL. Pored toga, činjenica je da je SBC takođe idealna početna tačka za mlade sportiste koji tek započinju borilačku karijeru, i koji žele da na velika vrata, na vrhunskoj internacionalnoj MMA pozornici grade svoje ime i uspeh. Jedna od takvih nada MMA sporta u regionu svakako je Julija Pajić.


Mladu ratnicu, prelepu Juliju domaći ljubitelji MMA veštine imaće priliku da uživo gledaju, kao i putem malih TV ekrana (TV O2) u Hali sportova u Subotici 7. septembra 2019. SBC organizuje 23. veliku internacionalnu MMA priredbu, po prvi put u ovom sportskom gradu na severu naše zemlje. Organizator je za publiku u našoj zemlji i inostranstvu pripremio sportski borilački spektakl najviše svetske klase, a SBC planira da kruniše tri nova šampiona na ovoj istorijskoj manifestaciji.


Pajićeva je devojka koja potiče iz sportske porodice i celog svog života je u sportu - tenis, plivanje, jahanje, mau-taj...ali na kraju, sebe je pronašla u najbrže rastućem svetskom sportu, MMA. ‌Rođena je 15. oktobra 1997. godine u Frankfurtu (otac Tomislav iz BiH (Tuzla) i majka Biserka iz Crne Gore.


‌Snimci Ronde Rouzi i popularne Sajborg su je inspirisali da oproba sreću u mešovitim borilačkim sportovima. Imala je dva nastupa do sada. Trenira u klubu MMA Spirit u Frankfurtu, a često dolazi u Zagreb gde trenira u ATT-u. Pripreme za veliki, debitantski nastup Julije na najboljoj regionalnoj i jednoj od najcenjenijih evropskih manifestacija, SBCsu u samom finišu i na najvećem mogućem nivou.


MMA lepotica Julija je nedavno potpisala trogodišnji ugovor sa MTK Global MMA menadžmentom koji za Balkan predstavlja Bojan Mihajlović, i od naredne godine od ove devojke se očekuju zaista veliki rezultati.


- Uz svakodnevne treninge, ova mlada ratnica, u slobodno vreme, bavi se modelingom, plivanjem, sviranjem klavira. Pored našeg jezika govori nemački i engleski, i trenutno uči i ruski. Njen konačni cilj koji je sebi postavila je osvajanje šampionske titule u nekoj od najvećih svetskih organizacija kao što su UFC, M1, Belator, PFL, itd. Najveću podršku na tom putu gradjenja velike internacionalne karijere i konačnog uspeha ima od svoje majke Biserke, brata Olivera i Amira Sadikovića– rekao je glavni organizator i direktor SBC-a Bojan Mihajlović.


Ljubitelji MMA sporta će imati priliku da u Subotici gledaju velika svetska imena koja će nakon najvećih svetskih pozornica zakoračiti i u SBC arenu. Veče mešovitih borilačkih veština u Subotici posebno će obeležiti nastupi omiljenih, domaćih boraca koji žele da zablistaju u svom rodnom gradu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije