IVANA OPET PUCA: Na EP u Bolonji strelci jure olimpijske kvote

S. O.

utorak, 20. 08. 2019. u 07:14

ИВАНА ОПЕТ ПУЦА: На ЕП у Болоњи стрелци јуре олимпијске квоте

Ivana Maksimović Anđušić foto: N. Paraušić

U ekipi je ponovo, posle dve godine zbog udaje i porođaja, Ivana Anđušić Maksimović, olimpijska vicešampionka iz Londona 2012.
SRPSKI strelci su do sada obezbedili četiri vize za OI u Tokiju, pištoljem Zorana Arunović i Damir Mikec i puškom Milutin Stefanović i Sanja Vukašinović. A, predstojeće Evropsko prvenstvo MK oružjem u Bolonji (12-27. septembar) je nova šansa, pošto će se u svim seniorskim olimpijskim disciplinama deliti po dve kvote.

U ekipi je ponovo, posle dve godine zbog udaje i porođaja, i Ivana Anđušić Maksimović, olimpijska vicešampionka iz Londona 2012.

Puška, seniorke: Andrea Arsović, Sanja Vukašinović i Ivana Anđušić Maksimović. Puška seniori: Milutin Stefanović, Stevan Pletikosić i Milenko Sebić. Pištolj seniorke: Zorana Arunović i Jasmina Milovanović.
Puška juniorke: Marija Kolarević, Lara Canić i Ivana Marić. Puška juniori: Marko Ivanović, Aleksa Mitrović i Dimitrije Gaćeša.

Uz strelce će biti sportski direktor SSS Dragan Marković, Dragan Donević, šef stručnog štaba i selektor za pušku, Jelena Arunović, selektor za pištolj, članovi SŠ Ivan Manojlović i Saša Iker i trener po pozivu Darko Jovanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije