Održan žreb za državno finale Sportskih igara mladih Srbije

Tanjug

22. 07. 2019. u 22:33

Kuglice sa imenima ekipa iz 27 gradova Srbije, izvlačili su gosti, poznati sportisti i funkcioneri

Одржан жреб за државно финале Спортских игара младих Србије

Foto SIM Srbije/Predrag Sretenović

Žreb za državno finale Dunav osiguranje Sportskih igara mladih Srbije (SIM) održan je večeras u hotelu Falkenštajner u prisustvu velikog broja gostiju i poznatih sportista.

Prisutne je pozdravila Ivana Jovanović, predsednica SIM Srbije, koja je istakla da narednih dana očekuje novi spektakl u režiji dece Srbije.

Kuglice sa imenima ekipa iz 27 gradova Srbije, izvlačili su gosti, poznati sportisti i funkcioneri: Milica Mandić (potpredsednica Olimpijskog komiteta Srbije), Dušan Borković (najbolji automobilista Srbije), Željko Tanasković (predsednik Saveza za školski sport Srbije), Marko Podraščanin i Aleksandar Atanasijević (odbojkaški reprezentativci), Vanja Stanković (svetska prvakinja u tekvondou), Danilo Pantić (fudbaler engleskog Čelsija), Igor Milojević (generalni sekretar SD Crvena zvezda), Luka Santandrea (direktor franšize kompanije Coca Cola za Srbiju), Nikola Danilović (kompanije Dunav osiguranje).

Pobednici sa državnog finala obezbediće besplatan put u Split, na veliko regionalno finale, gde će se družiti i takmičiti sa vršnjacima iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

Finale počinje sutra na Adi Ciganliji i traje do petka, kada će na ceremoniji svečanog zatvaranja specijalni gosti biti ambasador Igara Johanes Han, osnivač SIM Zdravko Marić, predsednik OKS Božidar Maljković, fudbaleri Partizana i Crvene zvezde, drugi sportisti i visoki zvaničnici Vlade Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije