NESPORAZUM U BSS: Saznao za otkaz na fejsubuku

S.O.

sreda, 03. 07. 2019. u 22:55

НЕСПОРАЗУМ У БСС: Сазнао за отказ на фејсубуку

Miodrag Perunović

Predsednik BSS Nenad Perunović za "Novosti" poručuje da će prvo da se sastane sa legendarnim bokserom i trenerom i da će posle toga biti objavljena prava istina

UMESTO rada na duge staze, bezrezervne podrške i stvaranja budućih šampiona, selektor bokserske selekcije Srbije Miodrag Perunović (62) preko "Fejsbuka" je saznao da je – smenjen!?


Jer, kako drugačije protumačiti to što na zvaničnoj stranici BSS piše:

- Reprezentativci Srbije napraviće kratku pauzu, posle čega će početi pripreme za SP. O izboru novog selektora odlučiće Trenerska organizacija i Savet nosilaca nacionalnih priznanja BSS.


To je nekadašnji šampion Evrope i vicešampion sveta protumačio kao raskid saradnje, koja je trebalo da traje četiri godine, a završila se već posle šest meseci.


- Neočekivano i u najmanju ruku nekorektno - izjavio je Perunović, dodajući da je nedavno imao neprijatnu SMS prepisku sa predsednikom BSS Nenadom Borovčaninom (trenutno na odmoru), ali da ne želi da je obelodani, smatrajući da je moralnije da prvo razgovara sa Borovčaninom.


Istovremeno, predsednik BSS Nenad Perunović za "Novosti" poručuje da će prvo da se sastane sa legendarnim bokserom i trenerom i da će posle toga biti objavljena prava istina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Tadija

03.07.2019. 23:44

Treba imati u vidu da Perunovic zivi sa zenom od rodjenog brata, sto pokzuje koliko je nemoralan