Nikola Grbić: Teški protivnici za bolje ugravanje

Beta

četvrtak, 20. 06. 2019. u 16:30

Никола Грбић: Тешки противници за боље угравање
Selektor srpskih odbojkaša Nikola Grbić rekao je danas da je cilj da ekipa nastavi da se uigrava i da će predstojeće tri utakmice u Italiji biti prava prilika za to

Selektor srpskih odbojkaša Nikola Grbić rekao je danas da je cilj da ekipa nastavi da se uigrava i da će predstojeće tri utakmice u Italiji biti prava prilika za to.

"Čekaju nas zaista teški protivnici. Praktično nema slabe ekipe. Cilj je da nastavimo sa uigravanjem i podizanjem forme. Svaki vikend menjamo igrače, svi dobijaju priliku da provedu vreme na terenu i mislim da je to planirano od početka. Rezultat i teren će pokazati dokle će to da nas dovede", rekao je Grbić uoči početka turnira u Milanu.

Reprezentacija Srbije će naredna tri dana igrati protiv Italije, Poljske i Argentine, tokom četvrtog vikenda Lige nacija.

"To su tri teška protivnika, opasni su u kakvom god da su sastavu. Sledi tri dana zaista dobre odbojke koja nam je veoma potrebna, da podignemo nivo igre još više", kazao je Grbić.

Srpski reprezentativac Srećko Lisinac je rekao da je ekipa napredovala iz utakmice u utakmicu.

"Izgrađena je fantastična atmosfera. Nadam se da ćemo se radovati na kraju", rekao je Lisinac.

Srbija će prvu utakmicu igrati u petak od 20.00 protiv Italije, potom sledi duel sa Poljskom u subotu i Argentinom u nedelju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije