OPASNO PODRUČJE: Postavljeni crveni barjaci, zabranjeno kretanje - Vojska Srbije izvodi gađanja u ovom području

OPASNO PODRUČJE: Postavljeni crveni barjaci, zabranjeno kretanje - Vojska Srbije izvodi gađanja u ovom području

ZBOG toga što će Vojska Srbije vršiti gađanja na „Pasuljanskim livadama“, od 7 do 24 sata do subote, 31. oktobra, zabranjeno je kretanje ljudi i stoke u zoni: Ravna Reka – Mastakan – Izgoreli Vrh – Ostreč – tt 994 – tt 998 – Dugaška Kosa – Srednja Kosa (tt 1042) – Kapalčina – Zeleni Vrh – Koprivino Brdo – Oštri kamen tt 1213 – tt 872 – tt 1058 – Gajina mlaka – tt 936 – Gole vrtače – Govedarište – Jasički krš – Debela glava – Stenka tt 620 – Pelinova glava – Faca Raška.

29. 10. 2020. u 16:49

DOMAĆE KUĆNE TKANINE ČUVARKUĆA DOMA: Jagodinski Tekstil prvi dobio žig

DOMAĆE KUĆNE TKANINE ČUVARKUĆA DOMA: Jagodinski "Tekstil" prvi dobio žig

KOMPANIJA "Tekstil" u Jagodini, proizvođač kvalitetnog tekstila za svaku prostoriju u kući, kvalitetom i tradicijom, a pre svega poslovnom filozofijom i težnjom da utemelji poziciju na tržištu i unapredi prepoznatljivost proizvoda kod potrošača, imaće važan posao promotera proizvoda sa žigom "Čuvarkuće" u industriji u kojoj je sve manje domaćih proizvođača.

29. 10. 2020. u 16:39

AKCIJA SRPSKE POLICIJE: Uhapšeni osumnjičeni za smrt migranata pronađenih u kontejneru u Paragvaju

AKCIJA SRPSKE POLICIJE: Uhapšeni osumnjičeni za smrt migranata pronađenih u kontejneru u Paragvaju

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Sremskoj Mitrovici, a u koordinaciji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, uhapsili su dve osobe zbog sumnje da su organizovali nedozvoljen prelaz državne granice za sedam ilegalnih migranata čiji su posmrtni ostaci pronađeni u kontejneru u Paragvaju.

29. 10. 2020. u 16:13

BELORUSE OPČINILA JELAŠNIČKA KLISURA: Pobornici sportskog penjanja osvajaju okolinu Niša

BELORUSE OPČINILA JELAŠNIČKA KLISURA: Pobornici sportskog penjanja "osvajaju" okolinu Niša

PRVAK Belorusije u sportskom penjanju, Nikita Logunov (21), sa desetak svojih učenika doputovao je početkom sedmice u Niš, da bi ih ovom sportu podučavao na stenama Jelašničke klisure. Zbog pandemije virusa korona prilike mu ove godine nisu dozvolile da otputuju u Rusiju ili Tursku, gde su dosad obično odlazili da vežbaju ovaj ekstremni sport, pa je Nikita saznavši da je granica sa Srbijom otvorena za strance, odlučio da dođe u ove krajeve.

29. 10. 2020. u 14:08

KOLUMNA: Posebna ponuda štednje u Eurobank

KOLUMNA: Posebna ponuda štednje u Eurobank

NEDELjA štednje tradicionalno predstavlja period kada banke nude posebne uslove i kreiraju atraktivne štedne proizvode, a građani svoju ušteđevinu, najčešće u evrima, poveravaju banci koja najbolje odgovara njihovim potrebama.

29. 10. 2020. u 14:00