Čačak i Požarevac uživali u SIM

Tanjug

07. 06. 2019. u 12:33

Osnovci u pomenuta dva grada uživali su u himni "Bože pravde", vatrometu i konfetama, pre nego što su se borili za plasman na Državno finale u Beogradu 22. jula

Чачак и Пожаревац уживали у СИМ
Karavan radosti i prijateljstva Sportskih igara mladih Srbije nastavio je put po Srbiji, a na red su došli gradovi Čačak i Požarevac.

Osnovci u pomenuta dva grada uživali su u himni "Bože pravde", vatrometu i konfetama, pre nego što su se borili za plasman na Državno finale u Beogradu 22. jula.

Čačak je ugostio je Igre na terenim Sportskog centra Mladost, gde se prisutnima obratila predsednica SIM Srbija Ivana Jovanović.

- Ovo je naš drugi dolazak u Čacak i jako je lepo videti decu u velikom broju. Igre vam kažu veliko hvala, što ste prepoznali ono što radimo i što se družite kroz Igre. Naše veliko srce otvoreno je za sve vas i sigurna sam da se sjajno družiti i igrati i narednih godina u Čačku - poručila je Jovanović.

Jovanović je uručila specijalnu plaketu za doprinos razvoju Igara u Čačku Vladanu Miliću, pomoćniku gradonačelnika zaduženom za društvene delatnosti, koji je izrazio zadovoljstvo što su se Čačani prošle godine pokazali kao dobri organizatori i što su Igre stoga ponovo došle u taj grad.

Ništa manje radosti nije bilo ni u Požarevcu, gde su se okupila deca iz Braničevskog orkuga kako bi uživala i takmičila se.

SIM se nastavljaju sutra u maloj Kuršumliji, Sokobanja je planirana za ponedeljak, a za 11. jun sprema se spektakl u Novom Pazaru, gde se igre održavaju od osnivanja u Srbiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije