Nekoliko hiljada navijača dočekalo rukometaše Vardara

Beta

ponedeljak, 03. 06. 2019. u 22:48

Неколико хиљада навијача дочекало рукометаше Вардара

Navijači Vardara Foto: EPA

Navijači iz Skoplja i drugih gradova, koji su satima čekali u veseloj atmosferi, ovacijama su dočekali rukometaše i stručni štab Vardara nakon što su izašli iz aedromske zgrade, uz pesme, baklje, zastave...
Nekoliko hiljada navijača dočekalo je na aerodomu "Skoplje" rukometaše Vardara koji su sa nekoliko sati kašnjenja doleteli iz Kelna, gde su po drugi put osvojili titulu prvaka Evrope. Specijalni čarter let, koji je prvobitno trebalo da doleti u 18.50, posle par odlaganja je na skopski aerodom stigao oko 21.45.

Navijači iz Skoplja i drugih gradova, koji su satima čekali u veseloj atmosferi, ovacijama su dočekali rukometaše i stručni štab Vardara nakon što su izašli iz aedromske zgrade, uz navijačke pesme, baklje i klupske i državne zastave.

Dvostruki evropski šampioni su se sa aerodroma panoramskim autobusom uputili ka prepunom centralnom gradskom trgu u Skoplju gde ih već čekaju hiljade građana da bi zajedno proslavili osvajanje nove tutule u Ligi šampiona.


Doček skopskih "crveno-crnih" organizvala je gradska vlast Skoplja, koja je platila čarter let iz Kelna i donela odluku da novčano nagradi igrače i stručni tim za osvajanje evropske titule.

Rukometaši Vardara su sinoć osvojili titulu evropskog prvaka, pošto su u finalu završnog turnira Lige šampiona u Kelnu pobedili Vesprem sa 27:24 (16:11) i tako drugi put osvojili titulu šampiona u tri nastupa na finalnim turnirima lige šampiona. Prva titula je osvojena 2017.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

makedonac

04.06.2019. 08:11

Slavje je bilo do 1,30 posle ponoci. Najvaznije od sve je bilo sto su najurili politicare i svi skandirali NIKAKO SEVERNA, SAMO MAKEDONIJA. politicari nisu uspeli da zloupotrebe ovo narodno slavje, pa su jednostavno nestali. Gradonacalnik Skopja bio je iskuliran na skopski aerodrom. Ovo je bio vrhunac euforije koja je vladala jos od pobede Vardara.I pored toga da nisu dobili 8 meseci platu momci su se borili lavovski za klub narod, za sebe. Jedino ih je crnogorac Borozan napustio.

Aleksandar

04.06.2019. 13:11

već viđeno '91. Braćo makedonci, spremite se za velkka ratna razaranja u 2020. godini. Nije da vam želim, nego je istorija to pokazala