SIM u Zaječaru, Omoljici i Banatskom Novom selu

Tanjug

27. 05. 2019. u 22:51

Karavan Sportskih igara mladih (SIM) u prehodna tri dana posetio je Zaječar, Omoljicu i Banatsko Novo selo i okupio više hiljada mališana

СИМ у Зајечару, Омољици и Банатском Новом селу

Foto SIM

Karavan Sportskih igara mladih (SIM) u prehodna tri dana posetio je Zaječar, Omoljicu i Banatsko Novo selo i okupio više hiljada mališana.

U gradu na Timoku zakletvu prijateljstva u ime malih SIM-ovaca polozio je teniser Danilo Jovanovibednik prošlogodišnjeg regionalnog finala u Splitu, a goste je pozdravio pomogradonačelnika Milan Stankoviekadasnji rukometni reprezentativac.

"Izuzetna nam je cast sto grad Zajecar veu godinu zaredom doprinosi uzdizanju jednog ovakvog brenda kao sto su Sportske igre mladih. Mi u Zajecaru smo ponosni na cinjenicu da iz godine u godinu nasa deca besplatno ucestvuju na najveanifestaciji amaterskog sporta u regionu i postizu zapazene rezultate", rekao je Stanković.

Baklju prijateljstva unela je Iva Tosicenica Gimnazije Zajecar i talentovana odbojkasica, a pratili su je mladi rukometas i rukometasica iz OS Dura Jaksirethodno, tokom vikenda Igre su održane u Omoljici i Banatskom Novom selu, sutra je na redu Nis, a potom sledi Surdulica.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije