Ratko spremio revanš Deniju

V.K.

petak, 26. 04. 2019. u 09:49

Ратко спремио реванш Денију
Nikšićki veteran Ratko Drašković (53) boriće se u sutra Augzburgu za titulu u WBU verziji protiv čuvenog tamnoputog Britanca Denija Vilijamsa (45)

NIKŠIĆKI veteran Ratko Drašković (53) boriće se u sutra Augzburgu za titulu u WBU verziji protiv čuvenog tamnoputog Britanca Denija Vilijamsa (45). Predviđeno je da meč traje 12 rundi. Ovo će biti njihov drugi susret, jer su pre 15 godina ukrstili rukavice, a slavio je Vilijams.

Britanac je u to vreme bio na vrhuncu slave, jer je tri meseca kasnije nokautirao do tada neprikosnovenog Majka Tajsona, ali do svetskog trona, ipak, nije došao jer ga je omeo Ukrajinac Kličko.

- Došao je trenutak za revanš i pobedu! I to u jubilarnom 50. meču. Jedva čekam da meč počne. Bez obzira na ishod ovog duela uskoro ću odboksovati svoj poslednji meč - poručuje neumorni ratnik među konopcima.

Drašković je u profesionalnoj karijeri zabeležio 35 pobeda, 12 poraza i dva nerešena meča, a Britanac 53 pobede i 26 poraza. Nikšićkih teškaš je pre više od godinu titulu u WBU verziji osvojio u Hanoveru, ali mu je komisija ove profi federacije oduzela, jer je nije branio u predviđenim terminu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije