SELEKTOR HRVATSKE POLUDEO NA TAJM-AUTU: Boli me k***c, ovo je borba za život!

Novosti online

20. 01. 2019. u 20:19

СЕЛЕКТОР ХРВАТСКЕ ПОЛУДЕО НА ТАЈМ-АУТУ: Боли ме к***ц, ово је борба за живот!

Lino Červar Foto: Tanjug/AP

"Kockasti" su doživeli šokantan poraz od Brazila, pa je Lino Červar tokom cele utakmice bio besan i vidno razočaran igrom svog tima

Rukometaši Hrvatske doživeli su šokantan poraz od Brazila u drugoj fazi Svetskog prvenstva u Nemačkoj i Danskoj (29:26). Umesto da u žestokoj konkurenciji budu na korak do polufinala, sada su bliži eliminaciji.

Selektor tima Lino Červar bio je vrlo nezadovoljan izdanjem svojih igrača. Brazil je na startu poveo 6:3, kaznivši svaku grešku “kockastih”. Červar je zatražio tajm-aut, vidno izbačen iz takta.

- Uzmite im loptu pa me boli k***c za kontru, ovo je borba za život! Borba za život - urlao je Lino u pokušaju da probudi svoju ekipu.

Hrvati su u najvažnijem trenutku odigrali svoju najgoru utakmicu na planetarnom šampionatu. Sa sedmoricom u napadu primili su sedam, a postigli jedan gol, pa je jasno zašto je Červar bio toliko razočaran.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Simon

20.01.2019. 20:54

Hrvati od rukometa žele napraviti hrvatsku velesilu.Objektivno na svim velikim takmicenjima osim puno priča nisu zauzeli vise od petogmjesta ,osim davno prije deset godina.I uvijek im je netko drugi kriv,jer u nacionalističkoj euforiji zaborave svoj realni kvalitet.

JEST DA SU KOCKASTI

20.01.2019. 20:54

ALI danas NISU bili "ZA DOM SPREMNI" Nije im pomoglo ni sto nas Novak za njih navija.