APEL VK PARTIZAN ZA POMOĆ: Od Jelene Karleuše 100.000 dinara

V.N.

01. 12. 2018. u 18:08

Ko može, neka pomogne. Srpski vaterpolo je zaslužio da mu ovaj narod pomogne - poručila je popularna pevačica

АПЕЛ ВК ПАРТИЗАН ЗА ПОМОЋ: Од Јелене Карлеуше 100.000 динара

Vaterpolisti Partizana Foto: M. Vukadinović

POPULARNA pevačica Jelena Karleuša odazvala se na molbu Vaterpolo kluba Partizan i uplatila 100.000 dinara. Crno-beli preko društvenih mreža pokušavaju da animiraju sve koji žele da mu pomognu da pregrmi jednu od najtežih godina u svojoj bogatoj istoriji.

- Uplatila sam simboličnih 100.000 dinara. Vaterpolistima. Srpskom ponosu. Za grejanje... Molim vas, ko koliko može, pomozite i vi. Srpski vaterpolo je zaslužio da mu ovaj narod pomogne - napisala je Karleuša na svom tviter-nalogu.

Beograđani su juče preko “Instagrama” zatražili pomoć od firmi kako bi obezbedili toplu vodu na bazenu “Banjica”, u kojem vredno trenira 350 dece.

- Nažalost, VK Partizan se suočava sa mnogo problema. Jedno od gorućih pitanja je kako obezbediti adekvatno grejanje u zimskoj sezoni. Vaterpolo klub je došao na ideju da pronađe firme, poštovaoce našeg kluba, koji bi nam skromnom donacijom pomogli da rešimo problem grejanja tokom zime i obezbedimo deci i prvom timu uslove kakve zaslužuju. Naša zamisao je da firme koje pristanu na doniranje pomoći uplate po 3.000 dinara mesečno tokom sledećih pet meseci, koliko traje grejna sezona i time nam omoguće da nesmetano radimo na našem bazenu, bez bojazni od hladnoće i problema koje hladna voda nosi sa sobom - ističe se u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

Милвас

01.12.2018. 18:41

Zašto ne organizujete slanje poruka čija bi vrednost bila simboličnih 100 dinara. Dosta ljudi bi se odazvalo i skupila bih se pristojna suma u to sam siguran. Nisu svi u mogućnosti da uplate veće sume a hteli bi da pomognu,

Tamo neko

01.12.2018. 19:51

Ne funkcionise nista u drzavi.Ja kao Zvezdas kazem da je ovo bruka i sramota.Koliko je samo dece sklonjeno sa ulice zahvaljujuci vaterpolu.Ali plasim se da mnogi imaju vecu korist da nam omladina bude neaktivna,drogirana,bez stava i misljenja...

Драган

01.12.2018. 20:39

Предлог са порукама ми се веома допао, и да траје дуже.