Savić i Joveljić na svečanom zatvaranju SIM Srbije na Adi

Tanjug

27. 07. 2018. u 16:55

Spektakularnom ceremonijom zatvaranja, u prisustvu velikog broja poznatih sportista, sportskih funkcionera i prijatelja, uručene su medalje najboljim dečacima i devojčicama i svečano zatvorene 5. po redu Sportske igre mladih Srbije

Савић и Јовељић на свечаном затварању СИМ Србије на Ади

Foto: SIM

Spektakularnom ceremonijom zatvaranja, u prisustvu velikog broja poznatih sportista, sportskih funkcionera i prijatelja, uručene su medalje najboljim dečacima i devojčicama i svečano zatvorene 5. po redu Sportske igre mladih Srbije.

Predsednica SIM Srbije Ivana Jovanović pozdravila je sve prisutne, a najuspešnijima je poželela da na regionalnom finalu u Splitu na najbolji način predstavljaju Srbiju i gradove iz kojih dolaze.

"Svima koji su pobedili čestitam, ali svi znaju da su za nas svi pobednici. Deco zapamtite Sportske igre mladih su zakon, družite se i dalje sa nama i verujem da će nas biti sve više i više. I sigurna sam da je ovo najlepša sportska priča koja postoji za mlade. Ovo su igre sa dušom, energijom i emocijama. Moram da se zahvalim svima koji su pomogli, gradu Beogradu, Vladi Srbije i pre svega zameniku gradonaželnika Goranu Vesiću i ministru Mladenu Šarčeviću", istakla je Jovanović.

Poznati svi putnici, koji će u 10 sportova predstavljati Sportske igre mladih Srbije, na velikom regionalnom finalu, koje spaja region i održaće se od 20. do 26. avgusta u Splitu.

Sa klincima su se poslednjeg dana družili i fudbaleri Crvene zvezde Vujadin Savić i Dejan Joveljić.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije