Selektor rukometne reprezentacije Srbije Ljubomir Obradović objavio je danas širi spisak igrača na koje računa za mečeve baraža protiv Portugala za plasman na Svetsko prvenstvo 2019.

Na spisku za utakmice u Nišu i Povoa de Varzimu nalazi se 28 igrača, od kojih je većina bila i na prvoj akciji sa selektorom Obradovićem u aprilu - duelima sa Nemačkom u Lajpcigu i Dortmundu.

Na spisku su: Darko Arsić, Miljan Pušica, Vukašin Vorkapić, Milan Đukić, Nikola Potić, Stefan Vujić, Mladen Krsmančić, Nikola Crnoglavac i Darko Đukić.

Selektor Obradović je pozvao i: Vojislava Brajovića, Svetislava Verkića, Živana Pešića, Bogdana Radivojevića, Petra Đorđića, Vladimira Jevtića, Nemanju Ilića, Momira Rnića i Vanju Ilića.

Na spisku su još i Zoran Nikolić, Mladen Šotić, Đorđe Spasić, Nemanja Zelenović, Stevan Sretenović, Andrija Mađar, Mijajlo Marsenić, Darko Stevanović, Vladimir Cupara i Tibor Ivanišević.

Baraž mečevi protiv Portugala igraju se 10. juna u Nišu, dok će izabranici Ljubomira Obradovića četiri dana kasnije gostovati u Povoa de Varzimu.