Defanzivac Real Madrida Serhio Ramos je protiv Eibara praktično nestao sa terena na pet minuta. Nikome nije bilo jasno šta se dešava, ali je Zinedine Zidane kasnije objasnio kako je kapiten morao da obavi veliku nuždu.


Ramosov slučaj je zanimljiv, ali ne i jedinstven. U prošlosti je veliki broj sportista imao sličan problem. Jednostavno, dobijete odjednom potrebu da obavite malu ili veliku nuždu, ali vam to prilike ne dozvoljavaju. Šta onda? Neki su pronašli rešenje i ostali upamćeni po tome.


Na Olimpijskim igrama Johan Diniz se doslovno usr** u gaće za vreme trke. Pao je, a onda ustao i nastavio da trči, a nimalo lep prizor zabeležile su i kamere.


Pročitajte još: SKANDAL U FRANCUSKOJ: Huligani ušli na teren i hteli da linčuju fudbalere Lila (VIDEO)


Geri Lineker je tokom fudbalskog meča Engleske i Italije na Mundijalu 1990. godine odlučio da se 'olakša' usred utakmice i nasred terena, a sve to je otkrio kasnije u razgovoru za BBC.


Slavni nemački fudbalski golman Jens Leman je morao da urinira i nije imao dovoljno strpljenja, pa je to učinio za vreme utakmice u Ligi prvaka uz reklame na stadionu.


Ana Ivanović je tražila od sudije dozvolu da ode u toalet, a onda je sankcionisana s četiri oduzeta poena (1 poen za svakih 20 sekundi), pa ju je to koštalo meča.


Pročitajte još: Ilija Najdoski: Nisam bio grubijan!


"Osećala sam se loše, morala sam da odem do toaleta. Pomislila sam da sam dobila dozvolu od sudije, pa me iznenadila kazna", rekla je tada Ana.


Autor: Sportsport.ba/Novosti online