VELIKI PEH FRANCUZA NA ZOI: Zbog grudi bez zlata (FOTO)

G. Č.

19. 02. 2018. u 17:48

Gabrijeli Papadakis su se tokom klizanja u više navrata videle grudi zbog toga je izgubila nekoliko poena, pa su ona i Gijom Sizeron završili na drugom mestu

ВЕЛИКИ ПЕХ ФРАНЦУЗА НА ЗОИ: Због груди без злата (ФОТО)

Francuski par Foto: EPA

NESVAKIDAŠNJI peh dogodio se jutros francuskoj predstavnici u umetničkom klizanju Gabrijeli Papadakis na Olimpijskim igrama u Južnoj Koreji. Dok je nastupala u paru s Gijomom Sizeronom njoj je popustio kostim, pa su joj se tokom klizanja u više navrata videle grudi.

Zbog toga je izgubila nekoliko poena, pa su dvostruki svetski i četvorostruki evropski šampioni kratki program završili na drugom mestu, iza Kanađana Tese Virti i Skota Moara.

Peh sa kostimom Papadikisovoj se dogodio na samom početku programa, ali je, ipak, na ledu izdržala do kraja.

- Nisam imala izbora, pomolila sam se i nastavila. Šta sam drugo mogla da uradim? Možemo da budemo ponosni jer smo uspeli da ostvarimo odličan nastup i pored toga što se dogodilo - rekla je Papadakisova.

Podršku su joj pružili i partner Sizeron, i trener Romen Hagenauer.

- Zadovoljan sam što su ostali koncentrisani koliko su mogli, iako je Gabi morala više da misli na to kako da ne završi nastup gola, nego na klizanje - prokomentarisao je Hagenauer.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

Kaata

19.02.2018. 19:09

I treba da I’m se oduzmu pie I ako su znala pravila Ovi mladi danas rade kako se njima svidja I preteruju Sa golotinjom .

Zoran

19.02.2018. 19:24

kada je poceo to klizanje okrenuo sam kanal, steta , ja otisao da gledam nesto drugo

Судац

19.02.2018. 22:57

А ми смо за разлику од ње прижељкивали да наступ заврши потпуно гола!!! Можда је мало злобно али потпуно разумљиво!!!