ČAVIĆ O PISMU PLIVAČA: Ništa novo, nemamo vođu

S. K.

30. 11. 2017. u 21:50

Da nisu potrošili namenjen novac na nekom oproštaju prošlog meseca ili na tekućim tužbama? Možda se svađaju predsednik i generalna sekretarka? Šta god da je, ima svega - kaže Milorad

ЧАВИЋ О ПИСМУ ПЛИВАЧА: Ништа ново, немамо вођу

Milorad Čavić Foto: M. Vukadinović

MILORAD Čavić, koji od avgusta radi kao asistent glavnog trenera na Državnom univerzitetu Luizijana u američkom Baton Ružu, prokomentarisao je na svom "Tviter nalogu" pismo devetorice plivača u kojem su oni iskazali nezadovoljstvo radom čelnika Saveza.

- Da nisu potrošili namenjen novac na nekom oproštaju prošlog meseca ili na tekućim tužbama? Možda se svađaju predsednik i generalna sekretarka? Šta god da je, a svega ima, ništa novo, vođu nemamo - napisao je naš najbolji plivač svih vremena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Glen

01.12.2017. 09:21

Imali smo mi u Miloradu sjajnog vodju, samo nas provincijalni mentalitet koji ne vidi ništa osim sebičnih interesa, nije mogao da podnese da takav vrhunski olimpijac vodi našu decu ka uspehu. Ne kaže se dzaba: pomesaj se s pomijama i pojesce te svinje. Srećom, tamo gde je rodjen su prepoznali njegove kvalitete pa sada vodi američku decu. Čestitke i hvala za sve sto je dao onima koji umeju da ga cene.