Počinju pripreme rukometašica za SP u Nemačkoj: Dame na okupu

J. J.

20. 11. 2017. u 08:39

Srpkinje danas u Beogradu počinju pripreme za planetarni šampionat koji će održati se od 1. do 17. decembra. Selektor LJubomir Obradović može da računa na 22 igračice

Почињу припреме рукометашица за СП у Немачкој: Даме на окупу

LJubomir Obradović foto: N. Paraušić

SRPSKE rukometašice danas počinju pripreme za planetarni šampionat koji će se od 1. do 17. decembra održati u Nemačkoj. Naše dame se okupljaju u Beogradu, a selektor LJubomir Obradović može da računa na 22 igračice.

Do puta na Svetsko prvenstvo, Srbija će odigrati četiri pripremne utakmice. Okršaji protiv Slovačke na programu su 22. novembra u Pančevu i dan kasnije u Beogradu, a potom će naš tim u Baru odmeriti snage sa Crnom Gorom, 26. i 27. novembra.

Na spisku se nalaze i Andrea Lekić, Sanja Damnjanović, Katarina Tomašević i Dragana Cvijić, koje bi trebalo da zaigraju na jednom velikom takmičenju prvi put od EP 2014. i sukoba sa bivšim selektorom Sašom Boškovićem. Naša reprezentacija se nalazi u grupi D u Lajpcigu, sa Nemačkom, Holandijom, Južnom Korejom, Kinom i Kamerunom. Četiri najbolje ekipe plasiraće se u osminu finala.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije