Borkovićeva poruka svetu: Ulažite u Srbiju

P. Ž.

07. 10. 2017. u 08:46

Danas i sutra naš proslavljeni automobilista vozi pretposlednji trkački vikend ovogodišnje sezone TCR internešenel serije na stazi "Cijang" u Kini

Борковићева порука свету: Улажите у Србију

Dušan Borković

DANAS i sutra naš proslavljeni automobilista Dušan Borković vozi pretposlednji trkački vikend ovogodišnje sezone TCR internešenel serije na stazi "Cijang" u Kini.

Pored ambicija da se dobrim rezultatima vine među pet prvoplasiranih u generalnom plasmanu, Pančevac je pokušao i uspeo da od čelnika TCR serije ponovo dobije dozvolu da na tribinama stoji baner "Invest in Serbia" (Ulažite u Srbiju).

- Zaista se trudim svim silama da Srbiju predstavljam u najboljem svetlu svuda u svetu, ali i da joj pomognem koliko mogu. TCR je veoma popularan Šampionat i u televizijskom prenosu ga prate milioni ljudi širom sveta. Poruka je kratka i veoma jasna. Ove godine bila je vidljiva na stazama u Nemačkoj, Austriji, Tajlandu i sada u Kini - kaže Borković.

Borković trenutno zauzima šestu poziciju u generalnom plasmanu sa osvojenih 108 bodova i svega dva manje od petoplasiranog Oriole.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije