VELIKE AMBICIJE VATERPOLISTA ZVEZDE: Na meti su čak četiri cilja

S. K.

07. 10. 2017. u 07:21

Crveno-beli pod komandom selektora Srbije Dejana Savića, u ovoj sezoni žele da izbore Ligu šampiona, A1 Jadranske lige, da osvoje Kup i prvenstvo Srbije

ВЕЛИКЕ АМБИЦИЈЕ ВАТЕРПОЛИСТА ЗВЕЗДЕ: На мети су чак четири циља

Đorđe Tanasković foto: M. Vukadinović

NOVI tim - velike ambicije. Vaterpolisti Crvene zvezde, pod komandom selektora Srbije Dejana Savića, u ovoj sezoni žele da izbore Ligu šampiona, A1 Jadranske lige, da osvoje Kup i prvenstvo Srbije.

- Na turniru u Oradei shvatili smo da možemo da igramo i najjače evropsko takmičenje. Znamo i da dueli sa Sabadeljom neće biti laki. Ali, i ako ne prođemo, tu je Evrokup. Veoma bitno nam je i da se iz A2 preselimo u A1 Jadranske lige - ističe kapiten Đorđe Tanasković, koji je letos došao iz Partizana.

Crveno-beli od večeras (19.45), kada u Zagrebu igraju sa Medveščakom, ulaze u seriju teških utakmica.

- Verujem da ćemo se brzo uigrati. Petorica nas je iz Partizana, sa ostalima se znamo iz mlađih selekcija. Odlično poznajemo i rad Dejana Savića. Zato sam ubeđen da nećemo imati problema da dođemo do željene igre. A nemamo pravo da osciliramo, naročito u A2 Jadranske lige, gde nas očekuju teška gostovanja u Novom Sadu, Šapcu, Valjevu - podvlači Tanasković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (8)

Darko

07.10.2017. 07:52

Što ne presele Zvezdu na Banjicu? To bi im bilo mnogo lakše nego da svaki put uzimaju “samo” po 5-6 igrača. Do duše prošli put su uzeli skoro ceo tim Partizana.

prošli put su uzeli skoro ceo tim Partizana

07.10.2017. 10:34

@Darko - Navedi samo 1 koji je prešao iz Partizana u Zvezdu.

Deki

07.10.2017. 11:42

Petorica iz Partizana...u rivala koji nikad nije imao ozbiljnu vaterpolo ekipu. Dobar nacin da se unisti ono sto je najbolje na svetu a dolazi iz Srbije. Najbolja skola vaterpola na svetu 30 i kusur godina je Partizanova skola i ona je donela Srbiji to da godinama dominira i bude ubedljivo najbolja na svetu. Ako se svesno slabi VK Partizan zaboravimo na medalje u bliskoj buducnosti.

Petorica iz Partizana

07.10.2017. 12:46

@Deki - Šta petorica iz Partizana??? Da li je i jedan od njih direktno prešao iz Partizana u Zvezdu ili će pre biti da su došli iz drugih klubova, kao što su i vama dolazili igrači iz drugih klubova, a vi prdeli da ste ih stvorili.

Sinovac

07.10.2017. 16:37

@Deki - Svi su došli direktno iz Partizana, sa kojim su prošle godine igrali Ligu šampiona i došli do A reprezentacije.

KOPRO

07.10.2017. 12:10

Srbija je škola vaterpola a ne Partizan. Ne zaboravi koliko je ihraca poniklo u Zvezdi a Partizanu donoslili titule. Šapić i Savić između ostalog. P.S Vratiti Partizan na evropsku scenu, treba da je projekat drzave kad vam kaze jedan zvezdaš.