Sreća za srpske strelce: Sat vremena pre terorističkog napada napustili Istanbul

Beta

sreda, 29. 06. 2016. u 11:11

Срећа за српске стрелце: Сат времена пре терористичког напада напустили Истанбул

Aerodrom u Istanbulu Foto: Tanjug

Četiri sata smo čekali presedanje na aerodromu, a za Begorad smo krenuli samo sat vremena pre tragičnog napada - rekao je Dragan Donević
Deo streljačke reprezentacije Srbije napustio je istanbulski aerodrom "Ataturk" samo sat pre terorističkih napada u kojima je poginulo najmanje 36 osoba a ranjeno 147.

Deo srpske streljačke reprezentacije, koji se vraćao sa Svetskog kupa u Bakuu, u utorak je skoro celo popodne proveo na aerodromu "Ataturk". Preko najvećeg grada Turske za Beograd putovali su Andrea Arsović, Ivana Anđušić Maksimović i treneri Goran Maksimović i Dragan Donević.

- Na aerodromu smo na presedanje čekali četiri sata. Za Beograd smo krenuli samo sat vremena pre tragičnog napada, za malo smo izbegli nesreću. Snimci i fotografije sa aerodroma koje smo videli kad smo došli kući su nas baš potresli - rekao je Donević, saopštio je danas Streljački savez Srbije.

Poslednja grupa srpskih reprezentativaca je iz Bakua trebalo da se vrati večeras, takođe preko Istanbula, ali let kojim putuju sportski direktor Srećko Pejović i strelci puškom Stevan Pletikosić, Milutin Stefanović i Milenko Sebić će verovatno biti preusmeren.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije