Batez o Majskoj nagradi: Tradicija koja nas raduje

V. N.

petak, 27. 05. 2016. u 14:56

Батез о Мајској награди: Традиција која нас радује

Vladimir Batez, Aleksandar Šoštar i Velizar Đerić foto: Arhiva VN

Sportski savez Srbije se drži osnovnih načela, ali i neguje trdiciju koja je duga već skoro pet decenija – istakao je generalni sekretar SSS

Sportski savez Srbije je dodelio još jednu tradicionalnu Majsku nagradu u Domu narodne Skupštine. Pred skoro 400 zvanica ovaj skup su u četvrtak sjajno organizovali predsednik SSS Aleksandar Šoptar i generalni sekretar Vladimir Batez sa timom svojih saradnika.

Prvi operativac SSS Vladimir Batez, nekadašnja legenda naše odbojke sumirao je utiske posle fantastičnog događaja u Domu narodne skupštine.

- Sportski savez Srbije se drži osnovnih načela, ali i neguje trdiciju koja je duga već skoro pet decenija. Želim da se zahvalim našem sjajnom partneru u ovakvim prilikama, Ministarstvu omladine i sporta, ali i svim sportistima i funkcionerima koji su ostvarili vrhunske rezultate u proteklih godinu dana. Oni najzajzslužniji su dobili čak 21 Majsku nagradu koja je zaista najviše društveno-sportsko priznanje u našoj zemlji. Sportski savez Srbije je dokazao zašto je krovna sportska organizacija u Srbiji i zašto iz naše baze, po svim opštinskim savezima iz meseca u mesec niču sportski biseri koji su budućnost sportske Srbije. Majska nagrada je prelepa tradicija koja nas sve raduje - kaže Batez.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije