VATERPOLISTI Crvene zvezde su se "zaledili" na tabeli regionalne Triglav lige. Odbor za takmičenje crveno-belima, kao i protiv Radničkog, nije priznao pobedu nad Vojvodinom i registrovao je sa 5:0 u korist Novosađana.

Beograđanima je opet oduzeto šest bodova i određena novčana kazna od 5.000 evra. Ponovljen je stav da Aksentijević, Drašković i Kljajević zbognastupa za gruzijsku Lokomotivu u prvom krugu kvalifikacija za Ligu šampiona ne mogu da igraju za Beograđane na Jadranu.

Dosada je nekadašnjem prvaku Evrope oduzeto 12, tako da je poslednji sa -6 bodova, a u kasu Lige trebalo bi da uplati 10.000 evra. Kako bi se našao izlaz iz ove situacije, jer je VSS poštujući svoja i pravila LEN licencirao sporne igrače, za sutra je u Zagrebu zakazana sednici Upravnog odbora RTVL. Naši se nadaju kompromisu...

- Nisam iznenađen. Pozivaju se na kontradiktoran pravilnik. Suština je da li oni žele da igraju sa nama. Inače, zakazali smo za vikend utakmice sa Primorjem i Mladosti, pa ćemo videti - kaže predsednik Zvezde Viktor Jelenić.