Marija Pejković tehničkim nokautom srušila Hrvaticu i postala prvak sveta!

D.V

26. 12. 2015. u 22:52

Марија Пејковић техничким нокаутом срушила Хрватицу и постала првак света!

Marija sa trenerom

Srpska bokserka u češkom gradu Dejčinu, pred 1.200 gledalaca pobedila Dajanu Vukelju. Naša šampionka je tako „otvorila vrata“ borbi sa Sonjom Larnariks

AMAZONKA iz Obrenovca, Marija Pejaković postala je prvak sveta u ženskom boksu u apsolutnoj kategoriji. Meč u češkom gradu Dejčinu, pred 1200 gledalaca završen je tehničkim nokautom u trećoj rundi, kada njena protivnica Dajana Vukelja više nije mogla da nastavi borbu. Hrvatica je uzdrmana već u prvoj rundi a u trećoj je morala da preda borbu.

Naša šampionka,tako je otvorila vrat da se bori sa Sonjom Larnariks šampionkom sveta u WBY asocijaciji i ta borba se očekuje u maju ili junu u Češkoj ili Americi. Ukoliko Marija pobedi, postaće Srpkinja koja je apsolutno dominatna u ženskom boksu.

Pejakovićeva je do sada je imala devet borbi u ženskom profesionalnom boksu a prethodno više od 150 u Savete boksu i Ful kontaktu. Nikada nije poražena.

- Očekivala sam pobedu i nastavljam svoj šampionski put - rekla je Marija za ”Novosti”.

Prva sledeća protivnica biće joj Sonja Larnarkis,nosilac pojasa u WBY konferencijia sledeći meč će boksovati protiv Marte Salazaras iz WBC-a.

-Posle ovog meča idemo za Ameriku. Marija je spremna da objedini sve titule u ženskom boksu - rekao je kratko posle meča Milutin Ilić trener i menadžer naše šampionke.

Inače ovaj dvojac Obrenovčana,dolazi u rodni grad posle Nove godine i držaće besplatne javne treninge za ljubitelje i poštovaoce borilačkih veština.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Мда

27.12.2015. 03:38

Да ли је нормално да се жене лупају у главу и то зове спортом? Некада није било а сада све пролази. Губитак сваког морала нажалост.