Sport: Bekrić napustio Partizan da bi prešao u Radnički, predsednik Kragujevčana ga preselio u Zvezdu

DLS - D. P.

26. 11. 2014. u 11:50

Čudno je da čelnik kluba ovako nešto izjavi, tim pre što je Emir poslao Partizanu zahtev za dobijanje ispisnice, uz obrazloženje da želi da pređe u Radnički

Bomba prelaznog roka (istekao u utorak uveče, sekund posle pomoći) pukla je u srcu Šumadije. Najbolji trkač Srbije svih vremena Emir Bekrić, odlučio je da pređe u Radnički iz Kragujevca, piše “Sport”. Nema nikakve dileme da u grad na Lepenici nije stiglo značajnije atletsko pojačanje u istoriji kluba.

Tragom informacije, pozvali smo predsednika Radničkog Ivana Pavlovića, ali smo dobili neočekivani odgovor...

- Ne znam ko vam je to rekao, ja imam informaciju da će Bekrić da pređe u Crvenu zvezdu - izjavio je za “Sport” Pavlović.

Čudno je da čelnik kluba ovako nešto izjavi, tim pre što je Bekrić poslao Partizanu zahtev za dobijanje ispisnice, uz obrazloženje da želi da pređe u Radnički iz Kragujevca.

Kako god bilo, izvesno je da je Bekrić završio sa klubom iz Humske, tražeći bolje uslove za rad i napredak. S obzirom na činjenicu da Radnički iz Kragujevca nema većih problema sa finansijama (ako bi uopšte moglo da se kaže da ima bilo kakvih finansijskih problema), od Emira bi mogli da se očekuju bolji rezultati nego što ih je imao ove godine.

Sa njim u timu i Radnički je na dobitku. Značajno je to i za grad. Ovim transferom svi su, dakle, na dobitku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije