Radović neće da igra za Crnu Goru, odbio poziv Perovića

S. K.

26. 05. 2014. u 19:54

Navodi se da je Radović obavestio selektora Ranka Perovića da se ne oseća sposobnim, da je ispovređivan ove sezone i da zbog zdravstvenih razloga nije u stanju da mu bude na raspolaganju

ALEKSANDAR Radović, vaterpolista Posilipa, ovog leta neće nastupati za Crne Gore. Crnogorsku reprezentaciju ovog leta očekuje završni turnir Svetske lige, Evropsko prvenstvo i Svetski kup.

Navodi se da je Radović obavestio selektora Ranka Perovića da se ne oseća sposobnim, da je ispovređivan ove sezone i da zbog zdravstvenih razloga nije u stanju da mu bude na raspolaganju.

Radović je zbog oporavka od operacije ramena preskočio prošlogodišnje Svetsko prvenstvo u Barseloni, a bio je deo tima na tri od šest mečeva tokom ovosezonske preliminarne faze Svetske lige.

Crnogorski vaterpolisti okupili su se u ponedeljak, a Perović će od prvog dana računati na: Nikolu Janovića (Jug), Darka Brguljana (Kanotijeri), Filipa Klikovca (Posilipo), Predraga Jokića (Debrecin), Sašu Mišića (Debrecin), Nikolu Murišića (Primorac), Draška Brguljana (Vašaš) i Dragana Draškovića (Akvakjara).

Većina ostalih reprezentativaca priključiće se početkom juna, po završetku fajnal-siksa Lige šampiona.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije