Zvezda bez dozvole za igranje u eliti!

DSL - D. P.

20. 08. 2013. u 09:44

Neka sredstva smo obezbedili, ali igrači neće da prihvate reprogram duga. Ne znam šta će da bude. Nije mala suma u pitanju - kaže trener rukometaša Nenad Peruničić

Obistinila se informacija koju je „Sport” objavio u subotu - Crvena zvezda nije dobila dozvolu za igranje u Super ligi. Takav je stav Upravnog odbora Zajednice lige.

- Crvenu Zvezdu koče dugovanja, ono što znamo već dve godine. Uputićimo je na Disciplinsku komisiju, dobiće rok da reši sve to što je pritiska. Nadam se da će „crveno-beli” da reše te probleme - rekao je direktor Super lige Vladislav Jovanović.

Za sada nemaju dozvole ni PKB i Napredak, ali to je privremenog karaktera...

- PKB i Napredak su sve ispunili, samo još formalno treba novac da prođe preko računa i onda će da bude sve u redu. Uplate idu preko RSS, a ne Zajednice ligaša, a ja sam u kontakt i sa RSS i sa klubovima. Znam da su uplatili to što je bilo neophodno da dobiju dozvolu.

Šta kažu u Crvenoj zvezdi? Zovemo direktora i trenera Nenada Peruničića...

- Nemam šta da prokomentarišem. Neka sredstva smo obezbedili, ali igrači neće da prihvate reprogram duga. Ne znam šta će da bude. Nije mala suma u pitanju. Red je više da krenu u realizaciju dogovora svi oni sponzori, sa kojima sam razgovarao. Nema više šta da se čeka. Još samo malo imamo vremena da rešimo probleme i nastavimo da se takmičimo u Super ligi - smatra Peruničić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

realan

20.08.2013. 13:42

@ss - Jeli Miance a koliko ste nas puta za sve ove godine pobedili u medjusobnim duelima i u kosarci za jedanest godine i u fudbalu za sedam godina!? Cuti nabi se u rupu kao i svi crveno beli misevi i ne javljaj se tukli smo vas bre gde smo stigli u svakom sportu!!

vidi cuda

21.08.2013. 00:48

@ss - Jete u pravu si, ali sve titule i pobede kako su ostvaren u fudbalu, kradjom i namestanjem, odbojku i rukomet smo uvek bili bolji, a za kosarku vam priznajem. Zato @realan idi ti u svoju misju rupu sa jsd misevima. Tukli ste tukli, vase igrace huligani tuku, sramota ste za Srpski sport.

Miha

20.08.2013. 10:36

Angazujte Cokija ka konsultanta, on ce sigurno posteno da vas izvuce, da FMP dobije jos jedan tim u familiji...

mlk

20.08.2013. 14:34

E ja sam zato da im Đura uplati koji evro od transfera Mitrovića pa da ljudi igraju jer su oni zvezdini malci pomogli novčano povređenom ograču RK Partizan.