Otac Dominika Tima: Đoković nije uradio ništa loše

Tanjug

subota, 04. 07. 2020. u 18:51

Отац Доминика Тима: Ђоковић није урадио ништа лоше

Foto: M.Vukadinović

Volfgang Tim, otac austrijskog tenisera Dominika Tima, izjavio je da Novak Đoković ogranizacijom humanitarnog Adria Toura nije uradio ništa loše

Volfgang Tim, otac austrijskog tenisera Dominika Tima, izjavio je da Novak Đoković ogranizacijom humanitarnog Adria Toura nije uradio ništa loše.

Otac i trener 26-godišnjeg tenisera, koji je pobedio na Adria Touru u Beogradu, rekao je za austrijski Preše da svetski broj jedan nije prekršio nijedno prvailo srpski i hrvatskih vlasti o korona virus, kao i da je turnir imao za cilj prikupljanje novca u humanitarne svrhe

"Ne odobravam ono što se desilo na Adria touru, ali osuđivanje Đokovića i priče da je on nešto pogrešno uradio, baš su jeftine za mene. Naravno da igranje u noćnom klubu tokom turnira nije bilo idealno, ali Đoković u principu nije učinio ništa loše. Bili su nemarni i euforični", rekao je Tim za Preše.

On je potvrdio da će njegov sin novac zarađen na turniru u Beogradu donirati humanitarnim organizacijama.

Adria Tour u Zadru prekinut je kada je bugraski teniser Grigor Dimitrov saopštio da je pozitivan na korona virus, a kasnije su pozitive nalaze imali Borna Ćorić, Viktor Troicki, kao i sam Đoković, koji se zbog svega toga našao na meti kritike.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije