Đoković skupo plaća grešku: Veliki broj tenisera je tražio Novakovu ostavku

Novosti online

ponedeljak, 29. 06. 2020. u 19:00

Ђоковић скупо плаћа грешку: Велики број тенисера је тражио Новакову оставку
Nekadašnji australijski teniser Tod Vudbridž smatra da Novak Đoković nije ostavio dobar primer. On je govorio i o aktuelnoj situaciji u Savetu igrača, na čijem je čelu upravo najbolji teniser sveta

Nekadašnji australijski teniser Tod Vudbridž smatra da Novak Đoković nije ostavio dobar primer. On je govorio i o aktuelnoj situaciji u Savetu igrača, na čijem je čelu upravo najbolji teniser sveta.

"Ima mnogo toga da počisti, on je predsednik Saveta igrača ATP-a. Mnogi svetski mediji su ga napali zbog načina na koji je organizovao turnir. Bila je očajna ova nedelja za naš sport", rekao je Vudbridži dodao:

"Očigledno sa Novakom i njegovom ženom koji su testirani pozitivno, zajedno sa Dimitrovim, Ivaniševićem, Ćorićem i velikim brojem članova njihovog tima. On je lider igrača i nije postavio dobar primer. On će morati da uradi mnogo toga kako bi se vratio nazad. Veliki broj igrača je tražio da Đoković podnese ostavku, videćemo šta će se desiti".

Vudbridž je govorio i o US openu koji je planiran za 31. avgust.

"Nije primio odluku US Opena koji je hteo da pokrene turnir, postavljena je velika barijera kod povratka tenisa. U Americi ima tri nedelje turnira, a onda odmah počinje sezona šljake. Guverner Njujorka Andrju Kumo je rekao da ta država veoma loše podnosi pandemiju, te da će svako morati u karantin. Šta to znači za teniser koji dolaze iz inostranstva? Evropska unija je diskutovala o tome da ne pušta nikog iz Amerike. Ako si Evropljanin koji ide na US Open, ne znamo da li ćeš ići u karantin, a potom se vratiti na vreme za Rolan Garos", zaključio je Vudbridž.

(B92)

Komentari (4)

Mirjana

29.06.2020. 19:11

koji to "Veliki broj"?? To su oni kojima je stalo da se preko Djoleta reklamiraju pošto ih na terenu čisti kao prašinu!!

Miso

01.07.2020. 06:45

Pa Novak, Jelena,kao i Ivanisevic i jos jedan trener ce imati antitela ili cak Tcelije, sto znaci bit ce imuni na koronu. Oni nece moci biti zarazeni koronom, niti ce moci nekoga zaraziti koronom. Svi teniski turniri ne trebaju da se brinu za Djokovica i njegov tim, oni nisu nikakva opasnost sto se tice korone.

Slobodanka Lovrencic

01.07.2020. 13:48

Šta više hoćete od Djokovica?Zloba i ljubomora svašta rade.