Ulaznice za Adria tur u Beogradu, po popularnim cenama, od srede u prodaji

Tanjug

sreda, 03. 06. 2020. u 11:00

Улазнице за Адриа тур у Београду, по популарним ценама, од среде у продаји

TC Novak foto: Tanjug

Organizatori najviše od svega brinemo i vodimo računa o bezbednosti, bez obzira na to što su trendovi takvi da se svaki dan smanjuje broj obolelih

Prodaja ulaznica za regionalni teniski spektakl "Adria Tur" počinje u sreduu 12 sati, saopštili su organizatori.


Prodaja se vrši preko sajta www.tickets.rs kao i prodajnih mesta Tiket Vižna, a cene su popularne.


Tako će svako ko u Beogradu želi da na delu vidi najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića trebada izdvoji 600 dinara, koliko koštakarta za dnevni termin usubotu ili nedelju, odnosno za celodnevni program u petak, dok je večernji program na blagajnama po ceni od 800 dinara.


Odluku o povoljnoj ceni ulaznica doneo je organizacioni tim "Adria Tur" događaja, na čelu sa direktorom Đorđem Đokovićem, pre svega kako bi omogućio ljudima koji iskreno vole sport da budu u prilici da uživaju u jednom ovakvom turniru.


"Odluka za cene nije bila laka jer smo morali mnogo toga da uzmemo u obzir, a naročitotešku situaciju zbog virusa korona. S obzirom na to da je ovo humanitarni događaj i da sredstva idu u dobrotvorne svrhe, kao što su programi ranog razvoja našedece koje sprovodi fondacija Novak Đoković, izabrali smo da ponudimo povoljne cene", rekao je Đorđe Đoković.


Kako kaže, vodili su se time da četvoročlana porodica može da priuštidolazak na turnir i da uživau partijama nekih od najboljih tenisera na svetu, kao što su Novak, Dominik Tim, Aleksander Zverev, Grigor Dimitrov, srpksi asovi Viktor Troicki, Dušan Lajović, Filip Krajinović...


"Ukupno ih je sedmorica, dok će osmi učesnik beogradskog izdanja "Adria Tur" to mesto steći kroz TSS Tour koji se igra u nedelji ranije", ističe Đoković.


Bezbednost posetilaca i učesnikadogađaja je prioritet svih na "Adria Tur" događaju.


"Mi kao organizatori najvišeod svega brinemo i vodimo računa o bezbednosti, bez obzira na to što su trendovi takvi da se svaki dan smanjuje broj obolelih od virusa korona. Ne želimo da se bilo ko oseća nebezbedno kada dođe na događaj. Zbog toga svaki gledalac će na ulazu dobiti zaštitnu masku, dezinfikaciona sredstva će biti raspoređena svuda po centru, i takođe pre početka i posle završetka svakog sportskog dogadaja vršiće se dezinfekcija celog centra".


U petak je obezbeđen celodnevni program, koji počinje od 12 sati sa ženskim finalom TSS Tura, posle čega na red dolazi muškofinale, čiji pobednik stiče pravo igranja na "Adria Tur".


Od 16 sati po rasporedu su druga iznenajđenjai zanimljvosti za publiku, u čemu će centralno mesto imati Novak Đoković.


U subotu se igraju mečevi u dva termina, baš kao i u nedelju, a najbolji teniser sveta, pod uslovom da stigne do finala, biće učesnik u svakom od njih.


"Očekujemo jedan veliki i sjajan spektakl od petka do nedelje, koji će se prenositi u regionu na Sport klubu, dok će slika sa TC Novak otići u preko 100 zemalja sveta. Ponosni smo na to što smo obezbedili jedan ovakav događaj, iako nije bilo nimalo lako sve organizovati u roku od par nedelja koliko smo imali na raspolaganju", rekao je Đoković i dodao da je izazov bilo i obezbeđivanjedolaska velikih teniskih imena, ali je tu Novak odradio veliki posao. "Sa druge strane, želim da napomenem da igrači dolaze besplatno i svi su se odrekli nagradnih fondova u korist humanitarnih organizacija po svom izboru. Svesni su koliko je pomoć širom sveta potrebna. To su sve sjajni momci i njima je bilo sasvim dovoljan argument to što se neko kao što je Novak angažovaoza tako veliki događaj".


Đoković veruje da turniri u okviru "Adria Tur" opravdati očekivanja publike i sportske javnosti, kako u Beogradu, tako i u ostalim gradovima širom regiona.


"Celokupna ideja o "Adria Tur" je izvanredna, posebno u trenucima kada nema sportskih događaja. Drago nam je sto ćemo biti prvi, ili međuprvim sportskim događajimana svetu sa publikom, čime ćemo da otvorimo sportski svet", zaključio je Đoković.