Ana se zaljubila u onog Skota i nije trenirala!: Branimir Nestorović IZNENADIO pričom o srpskoj teniserki

Novosti online

petak, 01. 05. 2020. u 23:01

Ана се заљубила у оног Скота и није тренирала!: Бранимир Несторовић ИЗНЕНАДИО причом о српској тенисерки
Doktor Branimir Nestorović prisetio se zanimljive anegdote iz karijere Ane Ivanović, objasnivše zašto je u jednom periodu svoje karijere bila u igračkoj krizi
Doktor Branimir Nestorović prisetio se zanimljive anegdote iz karijere Ane Ivanović, objasnivše zašto je u jednom periodu svoje karijere bila u igračkoj krizi.

Pre više od decenije Ana Ivanović je imala romansu sa golferom Adamom Skotom, a njihova ljubav trajala je oko godinu i po dana.

- Zamislite vi kad svakog dana od osam, devet godina pikate lopticu po osam sati i usavršavate to do maksimuma, da to bude svaki milimetar. Kad oni serviraju, ovi vrhunski, ne vidiš lopticu. Ali to je ona inteligencija tela, intuicija, to smo zaboravili i kada smo pričali o lečenju - zaključio je Nestorović.

- Sećam se, jedan kratak period vremena, Ana Ivanović je nešto dolazila kod mene, u ono vreme je bila klinka. I onda zaljubila se u onog Skota i kažu oni "pa nisi trenirala dve nedelje", a ona "pa ja sam se prvi put u životu dve nedelje šetala - rekao je Nestorović u emisiji "Fokus" na B92.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

eks

02.05.2020. 09:02

Gledao sam i slušao sve što je Nestorović govorio u Fokusu. Moram priznati da odavno nisam sa toliko pažnje pratio nečije gostovanje na TV-u . Bio je izvanredan . Ogromno znanje - širokog spektra , jednostavan , pristupačan svakom čoveku. U nekim trenucima delovao je impresivno . Ocena 10 .