Doručkovati u Londonu sa Novakom Đokovićem, Rafaelom Nadalom i Rodžerom Federerom. Ima li išta zanimljivije od toga, van terena, u vreme odigravanja završnog mastersa sezone?


Novinarka Bi-Bi-Sija je na doručak, pred upaljenim kamerama, pozvala najbolju tenisku trojku sveta, koja dominira godinama i godinama.


"Toliko smo dugo u profesionalnom tenisu da nekada više viđam njih dvojicu nego roditelje", rekao je NovakĐoković, koji je, u svom stilu, održavao pozitivnu atmosferu za stolom.

Rodžer Federer je rekao da baš zbog te razdvojenosti od porodice na sve turnire vodi suprugu i decu. Ne krije da mu se to dopada i čini ga sigurnijim:

"To mi se dopada. To je jedini način da i dalje ostanem na turu. Deca moraju da budu srećna na putovanjima. Imamo četvoro dece, tako da sedosta toga dešava što ne bih voleo da propustim".

Kada je stvaranje sekundarne porodice u pitanju Nadal je “najneiskusniji”, tek od skoro pliva u bračnim vodama i pravi planove o potomstvu.

Na pitanje koliko će njih trojica trajati usledio je muk, pa se Đoković prvi uhvatio u koštac sa budućnošću i dobro se snašao:

"Mislim da je to pitanje ... Ili ćemo sva trojica prestati sa tenisom ili neće niko. Tako deluje".