Jedan navijač izbačen je sa meča Nika Kirjosa i Dušana Lajovića na mastersu u Majamiju, posle rasprave sa australijskim teniserom.

Kirjos je rano jutros pobedio Lajovića sa 6:3, 6:1 i plasirao se u osminu finala mastersa u Majamiju.

Pri rezultatu 4:1 u prvom setu, Kirjos je počeo da se raspravlja sa jednim navijačem, koji mu je prethodno nešto dobacio, najverovatnije da bi trebalo da promeni frizuru, preneli su američki mediji.

PROČITAJTE JOŠ: Kirjos iznervirao, pa eliminisao Lajovića u Majamiju (VIDEO)

- Da li si dobio besplatnu ulaznicu? Zbog čega si došao da me gledaš u nedelju uveče? Nemaš ništa da radiš nedeljom uveče? Nedelja je, a ti si još ovde gledaš moj meč. Šta to radiš? - rekao je Kirjos navijaču.

Sudija meča pokušao je da smiri situaciju, ali je Kirjos nastavio da se obraća muškarcu, koji je na kraju izbačen sa tribina.

PROČITAJTE JOŠ: ĐOKOVIĆ BOLjI OD DELBONISA: Naredni rival bio je Tipsarevićev "dželat"

Kirjos je mahnuo gledaocu dok ga je obezbeđenje izvodilo, a posle meča rekao je da ga je taj muškarac vređao. Australijanac je rekao i da mu je to bilo zabavno, kao i da veruje da se i navijačima svidelo.

- Zabavio sam se. Znao sam da će ga izbaciti, svidelo mi se, svaki sekund. Ne razumem takve ljude. Kada odem na neki sportski događaj, na NBA utakmicu, ja sedim i divim se sportistima, pošto volim što sam došao na utakmicu. Ne razumem to pričanje sa sportistima - rekao je Kirjos.

- Idioti kao što je on koji nemaju ništa bolje da rade u nedelju uveče nego mene da gledaju, obraćaju mi se kao da nisu zainteresovani za gledanje meča, a nemaju šta drugo da rade već da sede i gledaju moj meč - dodao je 33. teniser sveta.