DEL POTROVA PORUKA ĐOKOVIĆU: Novače, uživaj sa decom

V.N.

02. 08. 2017. u 15:42

Moj savet Novaku je da se lepo provodi i da uživa sa decom kod kuće, biće spreman i dovoljno snažan kada dođe vreme za povratak - poručio je Del Potro Đokoviću

ДЕЛ ПОТРОВА ПОРУКА ЂОКОВИЋУ: Новаче, уживај са децом

Huan Martin del Potro

ARGENTINSKI teniser Huan Martin del Potro, kao jedan od njegovih najboljih prijatelja, poručio je Novaku Đokoviću da uživa kod kuće sa decom.

- Moj savet Novaku je da se lepo provodi i da uživa sa decom kod kuće, biće spreman i dovoljno snažan kada dođe vreme za povratak - poručio je Del Potro Đokoviću.

Naš teniser se oporavlja od povrede zbog koje je odlučio da napravi pauzu do kraja godine, kako bi maksimalno spremno dočekao sledeću.

- Nije nimalo lako napraviti veliku pauzu i onda se vratiti. Mnogi igrači igraju dobro posle duže pauze zbog povrede, ali taj efekat ne dođe odmah, već je potrebno da prođe malo vremena da bi sve došlo na svoje mesto - dodao je Del Potro, kome su povrede zagorčale karijeru.

- Zglob ume da me muči na samu promenu vremena, ali i zbog uslova za igru, pa je to svakako nešto na šta moram da obratim pažnju. Radujem se tenisu i u godinama koje slede. Sada moram vredno da radim jer sam izgubio dosta zbog povreda. Opet, nije mi važno da li sam u top 30 ili top 50, samo želim da igram tenis - ističe Del Potro.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)