PRIPREME ZA VIMBLDON: Đoković igra u Istburnu?

J.J.

15. 06. 2017. u 21:11

Organizatori turnira u Istburnu (26. jun – 1. jul) otkrili su da je srpski teniser zatražio vajld-kartu za nadmetanje sa Kuevasom, Iznerom, Mišom Zverevim i ostalim igračima ispod 20. mesta na listi

ПРИПРЕМЕ ЗА ВИМБЛДОН: Ђоковић игра у Истбурну?

Novak Đoković

NOVAK Đoković bi prvi put od 2010. mogao da igra pripremni turnir za Vimbldon koji startuje 3. jula. Organizatori turnira u Istburnu (26. jun – 1. jul) otkrili su da je srpski teniser zatražio vajld-kartu za nadmetanje sa Kuevasom, Iznerom, Mišom Zverevim i ostalim igračima ispod 20. mesta na listi, koje okuplja ovo takmičenje serije 250.

- Novakov tim nas je kontaktirao da se raspita o mogućnostima za specijalnu pozivnicu, ali još razmišljaju o mnogim opcijama. Ubrzo će objaviti svoj plan – poručili su sa ovog turnira novinarima britanskog „Metroa“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

gedza

15.06.2017. 21:57

Bravo No1e ako odlucis da igras pripremni turnir na travi.Ipak je bolje nego otici na Vimbldon bez ikakvih priprema na toj podlozi.Srecno No1e...

slobo

18.06.2017. 11:11

@Sinisa Konjevic - Novaku će sigurno koristiti turnir na travi kao priprema za Vimbldon a za "Sinišu Konjovića"je najbolje da ide u penziju iako ništa značajno u životu napravio nije osim kritika uspešnih mladih ljudi!Ljudi koji su napravili puno veću reklamu Srbiji nego svi političari i komentatori sa svojim glupim razmišljanjima!!!