Tipsarević u Beogradu organizuje javni čas tenisa za decu

Beta

11. 09. 2016. u 11:28

Akciju će podržati i Jankove kolege iz reprezentacije Nenad Zimonjić, Viktor Troicki, Dušan Lajović, Bojana Jovanovski i selektor Bogdan Obradović

Типсаревић у Београду организује јавни час тениса за децу

Janko Tipsarević foto: Arhiva VN

Srpski Dejvis kup reprezentativac Janko Tipsarević organizovaće naredne nedelje manifestaciju "Naša misija - radost dečije igre", u kojoj će deci na Novom Beogradu održati javni čas tenisa i pokazivati im osnovne udarce, ali i razgovarati sa njima i odgovarati na pitanja okupljenih.

Akciju će podržati i Tipsarevićeve kolege iz reprezentacije Nenad Zimonjić, Viktor Troicki, Dušan Lajović, Bojana Jovanovski i selektor Bogdan Obradović, kao i mlade snage srpskog tenisa, među kojima je i najbolja juniorka Srbije, članica top 10 na svetu, 15-godišnja Olga Danilović. Podršku će pružiti i prijatelji iz oblasti kulture, nauke, umetnosti.

- Srećan sam, jako sam srećan. Nakon svega kroz šta sam prošao, uspešno sam se vratio turnirima, igri koju toliko volim i sportu koji mu je pružio mnogo. Svoju radost i sreću želim da podelim sa najmlađima, koji su naša budućnost, oni na kojima svet ostaje. Verujem da ćemo svi, i deca, i ja i svi koji se pojave na manifestaciji uživati u pre svega dobrom druženju, da će nam tih nekoliko sati zajedničke energije doneti novu snagu - rekao je Tipsarević.

Javni čas tenisa biće održan u sredu, 14. septembra ispred tržnog centra Ušće, od 17.00 do 19.00.

- Ovo je samo početak. Želim da događaji kao što je ovaj budu nešto što je obaveza svima nama, ali i uživanje, jer druženje i igranje sa decom je nešto najlepše i najčistije. NJihova emocija je upravo takva, zato je treba videti i podržati. U trenucima kada teniski sport zbog niza objektivnih okolnosti počinje da posustaje, želim da mu damo poseban podstrek. Niko od nas nije imao dovoljno sredstava kada smo počinjali, pa smo ipak postali svetska teniska velesila - rekao je Tipsarević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije