Novak na brodu ulazi u novu godinu

D. J.

27. 12. 2011. u 11:22

Новак на броду улази у нову годину
Svetski „broj 1“ će, navodno, Novu godinu dočekati na brodu „Kraljica Elizabeta 2“ na krstarenju vodama Dubaija zajedno sa Nadalom, Pamelom Anderson, Kejt Mos...

Poznato je da Novak Đoković voli da slavi Novu godinu u Dubaiju, a izgleda da će i 2012. dočekati u ovom gradu. Ali, šta ako mu zamere građani Abu Dabija, koji iako žive u slozi sa sunarodnicima u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, žele da preotmu primat najekskluzivnijeg mesta u Aziji od komšija.

To što posle turnira koji najbolji svetski teniser igra od 29. do 31. decembra u Abu Dabiju ide da krstari vodama Dubaija, brodom „Kvin Elizabet 2“, se sigurno neće dopasti njegovim domaćinama.

Ipak, srpski teniser nije potvrdio ovu informaciju, ali ako je tačna oko 125 kilometara, kolika je udaljenost između gradova, nisu nikakva prepreka za čoveka koji je samo od turnira zaradio preko 30.000.000 dolara u karijeri, piše „Sport“.

Na listi zvanica su, navodno, još Rafael Nadal, glumice Lindzi Lohan i Pamela Anderson, modeli lejdi Viktorija Hervej i Kejt Mos, ali i kriket igrač Alan Lamb.

Ako se svi potencijalni gosti okupe na ovom brodu, biće to zaista spektakularna novogodišnja žurka, a Dubai je navikao na zvedze.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

sova

27.12.2011. 14:08

@Marko - Sta li je tebi sa mozgom??? Hitno da ti zabrane pristup internetu,bice bolje za sve nas :-)

amy

28.12.2011. 02:37

ako je istina - neko bi trebao da ga pouci, da se ne druzi sa jeftinim starletama, jer time sebi snizava vrednost.r nista sto ima broj 2 za ulazak u Novu Godinu - da ne izbaksuzira sebi mesto - najlepse bi bilo da je sa familijom i sa lljudima, koji ga istinski vole i cene, a ne sa jeftino rangiranim "elementima" koje srozavaju njegov ugled - dali ne moze da shvati, da je on puno vrednija licnost, sportista, humanitarac. Treba da zna ko je i da se vise ceni. Zasto ne na Kopaoniku?