Teško je biti šampion ako si Srbin, Novaka su napali, to je bilo za psihijatriju: Nestorović brani Đokovića

Novosti online

subota, 04. 07. 2020. u 13:22

Тешко је бити шампион ако си Србин, Новака су напали, то је било за психијатрију: Несторовић брани Ђоковића

Foto: Z. Jovanović, Tanjug

Meni niko ne može da zabrani da imam odnose sa HIV pozitivnom ženom i da se zarazim. Svačije je pravo da se inficira i zarazi - rekao je pulmolog
Najbolji teniser sveta Novak Đoković trpi velike kritike svetske javnosti pošto je nekoliko tenisera, među kojima je bio i on, zaraženo virusom korona na humanitatnom turniru Adrija tur, koji je bio u organizaciji porodice Đoković.

Pulmolog dr Branimir Nestorović gostovao je na Prvoj, gde je branio Novaka od napada.

- On je doveo sve te ljude u Beograd, turnir nije greška, da li su grešili sa žurkom, to već možemo da diskutujemo. Meni niko ne može da zabrani da imam odnose sa HIV pozitivnom ženom i da se zarazim. Svačije je pravo da se inficira i zarazi, a teško je biti šampion ako si Srbin - rekao je Nestorović i dodao:

- Niko nije umro na Novakovom turniru. Par njih se zarazilo, i to je to, nisu ni bili teško bolesni. Napadali su ga, to je već bilo za psihijatriju, a sada ga teniseri brane... Karijera tenisera ne ide ako sedi po bunkerima i ne trenira. Novak je jedan, kao što kaže Miljenko Jergović, on je divan čovek i veliki ljubitelj ljudi. Dino Rađa je sve lepo rekao - završio je Nestorović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije