Adem Ljajić zahvalio se Novaku Đokoviću na pomoći Novom Pazaru, privatnom porukom koja je isplivala u javnost (FOTO)

Novosti online

petak, 03. 07. 2020. u 09:55

Адем Љајић захвалио се Новаку Ђоковићу на помоћи Новом Пазару, приватном поруком која је испливала у јавност (ФОТО)

Novak Đoković i Adem Ljajić

Mnogo poruka mi je stiglo iz mog grada, lično meni da ti zahvalim. Pa sam iskoristio naše poznanstvo, napisao je fudbaler teniseru

U javnosti se pojavila prepiska Adema Ljajića i Novaka Đokovića, obavljena jedan na jedan preko voc apa. U ovoj komunikaciji srpski fudbalski reprezentativac zahvalio se najboljem teniseru sveta, u svoje ime i ime ljudi iz njegovog rodnog grada, na pomoći Novom Pazaru u borbi protiv virusa korona.


„Telegraf“ je proverio autentičnost prepiske i došao do informacije da je ona istinita.


- Brate moj, hteo sam lično da ti zahvalim. U ime građana Novog Pazara za donaciju koju si poslao mom gradu i u moje ime. Mnogo poruka mi je stiglo iz Novog Pazara, lično meni da ti zahvalim. Pa sam iskoristio to naše poznanstvo. Nadam se da ste ok ti i porodica? Brz oporavak želim - napisao je Ljajić Novaku.


Đoković se u odgovoru zahvalio Ljajiću.


- Dragi Ademe, hvala ti na divnoj poruci. Meni je zadovoljstvo, čast i obaveza da pomognem kad god i gde god mogu. Nikad nisam bio u Novom Pazaru, a veoma bih voleo. Čuo sam da grad ima veliku dušu. Mi smo dobro, od juče smo negativni. Nadam se da si i ti dobro, kao i tvoji - odgovorio je Đoković.


Đoković je u sredu donirao Opštoj bolnici u Novom Pazaru pet miliona dinara, a najavio je da će, ukoliko bude potrebno, još da pomogne.
Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

maniks

03.07.2020. 11:05

Na Novaka i Adema svi u Novom Pazaru da se ugledaju i Srbi i Bosnjaci i da se slazu i zive u miru.