Košarkaši Mega Bemaksa počeli su danas sa treninzima u hali posle pauze izazvane pandemijom korona virusa.Kako je saopštila Mega, uz poštovanje svih zdravstvenih mera zaštite, od prvotimaca su trenirali Nikola Mišković, Andrija Marjanović, Luka Ašćerić, Marko Simonović, Luka Cerovina i Nikola Tanasković.

Njima su se priključila pojačanja iz OKK Beograda, među kojima je Aleksandar Langović koji je ove sezone igrao na dvojnu licencu, Karlo Matković, Mihailo Jovičić i Marko Kljajević. Ekipi su trenutno pridruženi i igrači iz juniorskog pogona Mege, Mihailo Mušikić, Luka Paunović i Nikola Đurišić.

Tokom trajanja mera izolacije, košarkaši Mege su trenirali u kućnim uslovima po specijalnim nedeljnim programima koji su dobijali od kondicionog trenera Marka Sekulića.

Stručni štab Mege napravio je plan rada čiji će cilj biti individualni razvoj igrača, a u zavisnosti od odluke o nastavku ili prestanku takmičenja u ABA ligi i Superligi, kao i obaveznim i preporučenim zdravstvenim merama zaštite, plan rada će biti usklađen.