Danilović: Neka na Kupu najbolji pobedi; Bulatović: Činimo sve da ove godine u Nišu bude spektakl

Beta

30. 01. 2020. u 17:25

Даниловић: Нека на Купу најбољи победи; Булатовић: Чинимо све да ове године у Нишу буде спектакл

Žreb Foto: N. Paraušić

Draž ovog takmičenja jeste i šansa da takoreći manji klubovi izađu na scenu i imaju šansu da osvoje trofej - kazao je Danilović

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović apelovao je danas na publiku da fer i kulturno navija na završnom turniru Kupa Radivoja Koraća u Nišu.


- Apelujem na sve gledaoce da turnir prođe u sportskom raspoloženju i fer i kulturnom navijanju, da sve prođe bez incidenata kao što je bilo prošle godine. Pozivam sve da dođu u Čair i iz srca navijaju za svoje klubove pa neka najbolji pobedi- rekao je Danilović na ceremoniji žreba u Beogradu.


Kup Radivoja Koraća održaće se od 13. do 16. februara u Nišu.


- Ovaj turnir je od velikog značaja za srpsku košarku. Draž ovog takmičenja jeste i šansa da takoreći manji klubovi izađu na scenu i imaju šansu da osvoje trofej -kazao je Danilović.


Prvi čovek Saveza je posebno čestitao Radničkom sa Crvenog krsta, za koji je rekao da se vraća na veliku scenu, kao i Slobodi iz Užica i ostalim klubovima.


Završni turnir Kupa će se po 16. put održati u Nišu, što je rekord i, kako je rekao Danilović zasluženo, uz zahvalnost gradonačelniku tog grada Darku Bulatoviću.


Četvrtfinalni parovi su Crvena zvezda - Radnički, Mega - Sloboda, Partizan - Borac i FMP - Dinamik.


Gradonačelnik Niša Darko Bulatović zahvalio je danas što će se završni turnir Kupa Radivoja Koraća u košarci i šeste uzastopne godine igrati u tom gradu.


- Nadamo se da smo za poslednjih šest uzastopnih organizacija pokazali da smo dorasli značaju, trenutku najznačajnijeg sportskog košarkaškog događaja u zemlji. Trudili smo se da ukazano poverenje košarkaškog saveza i javnosti opravdamo i nadam se da smo to ispunili. Činimo sve da ove godine to bude najspektakularnije- rekao je Bulatović na ceremoniji žreba za završni turnir u Beogradu.


Završni turnir Kupa Radivoja Koraća održaće se od 13. do 16. februara u hali Čair.


- Učinićemo sve da se osećate prijatno u našem gradu, da pružite maksimum koji se od vas očekuje, a da svi zajedno pružimo zadovoljstvo građanima Niša i sportskoj javnosti jer oni jesu poznavaoci košarke i zaslužuju da im priredimo najbolji do sada događaj - zaključioje Bulatović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije