Vređanje Miloša Teodosića od strane navijača Partizana, na utakmici Evrokupa protiv Vitusa, jedina je mrlja u “Štark areni”. Crno-beli su slavili protiv ekipe Saše Đorđevića, ali ono što je stizalo sa tribina na račun kapitena nacionalnog tima Srbije pokvarilo je lepotu košarke i pobede među obručima.


Navijanje protiv igrača koji se deklarišu kao simpatizeri suparničkog tima ide u rok službu jedne sportske karijere, ali je ravno sramoti da se brutalno i neprekidno vređa kapiten reprezentacije koji je “milion” puta uveseljavao iste te navijače dok je vodio Srbiju među najbolje. I Novica Veličković, kapiten i navijač Partizana, nekadašnji reprezentativac, i prijatelj Miloša Teodosića savetuje "da bi svi trebalo da uživaju u Teovim partijama, jer se takav kao on retko rađa”.


- Miloš i ja smo prijatelji, stvarno. Znamo se od desete, jedanaeste godine. Rekao sam i pre utakmice, jedan od najdužih saigrača koje sam u karijeri imao. Drago mi je da se vratio u Evropu i da igra na nivou na kom igra. Sigurno poslednjih deset godina najbolji plej u Evropi. Košarku oseća i takav se retko rađa. Ljudi bi trebalo da uživaju u njegovim igrama. Ne znam još koliko će da igra, ali treba da uživaju. Mnogo je teško čuvati ga i pročitati šta želi –rekao je Novica Veličković za “Telegraf”.