Košarkaški klub Partizan i kompanija NIS potpisali su danas sponzorski ugovor kojim će biti nastavljena dugogodišnja saradnja.


Ugovor o sponzorstvu potpisali su generealni dikretor NIS Kiril Tjurdenjev i predsednim KK Partizana Ostoja Mijailović.


Prilikom potpisivanja ugovora obostrano je istaknuto da će nastavak saradnje biti nova energija koja će košarkaše Partizana voditi ka novim pobedama i tutulama u domaćim i evropskim takmičenjima.


NIS i KK Partizan neguju višegodišnje partnerstvo koje je 2013. godine krunisano generalnim sponzorstvom kompanije.


"Kraj godine je dobar trenutak da produžimo saradnju sa KK Partizanom. Vidieli smo da je tokom proteklih godina Partizan pokazao dobre rezultate. Ponosni smo na našu saradnju i uveren sam da će rezultati biti još bolji i da će u odličnoj formi da završe sezonu", rekao je Tjurdenjev posle potpisivanja ugovora.


Mijailović se zahvalio kompaniji NIS što je bila uz crno-bele i kada je klub bio u teškoj situaciji.


"Za Partizan je ovo značajan dan. Zahvalio bih se NIS-u i gospodinu Tjurdenjevu što su bili uz Partizan i kada nije imao dobre rezulatate i kada je prolazio kroz težak period. Mi se trudimo da kvalitetno promovišemo NIS i ostale sponozore, jer svako sponzorstvo rešava velike probleme. Želim da se zahvalim predsedniku Aleksandru Vučiću što je omogućio da potpišemo ovaj ugovor sa NIS i ostale ugovore bez kojih ne bi bilo očekivanih sportskih rezultata", zaključio je Mijailović.


Nakon potpisivanja sporazuma košarkaši Partizana pridružili su se akciji Kluba volontera NIS i učestovali u pripremi novogodidšnjih poklona za decu bez roditeljskog staranja u domovima u Subotici, Kruševcu, Negotinu, Pančevu i Nišu.


Ovo je peta godina zaredom da volonteri NIS pripremaju poklone za decu pred praznike.